29 / 04 / 2024

Toya Moda

Toya Moda

Toya Grubu'nun 426 konut ve 36 dükkan olarak hayata geçirdiği Toya Moda projesinde uygun fiyatlar ve çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor.

Toya Moda ödeme kampanyasında 24 Nisan son gün!

Toya Moda ödeme kampanyası ile teslime kadar aylık taksit ödemesi yapılmıyor. 24 Nisan'da sona erecek olan kampanyada fiyatlar 294 bin liradan başlayarak değişiyor...

Toya Moda'da teslime kadar kredi taksitleri Toya’dan!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspres’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, 120 ay vade ile ev alanların, teslime kadar taksitlerini Toya ödeyecek.

Toya Moda projesi inşaat sektörünü modayla buluşturdu!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Toya Yapı imzası taşıyan Toya Moda projesini inceledi. İşte inşaat sektörünü modayla buluşturan o projenin detayları...

Toya Moda'da ev sahibi olmamak için bahane kalmadı!

"Toya Moda'da ev sahibi olmamak için bahane kalmadı" sloganıyla yükselen proje 426 konut ve 36 mağazadan oluşuyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 3 dakikalık yakınlıkta bulunuyor.

Toya Moda'da yüzde 10 indirim fırsatı!

Aralık 2016 teslimat garantili cazip kampanyanın devam ettiği Toya Moda projesinde teslime kadar olan taksitler Toya Yapı tarafından ödenirken yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirimli seçenekler sunuluyor..

Toya Moda'da teslime kadar ödemesiz konut fırsatı!

Aralık 2016 teslimat garantili cazip kampanyanın devam ettiği Toya Moda projesinde teslime kadar olan taksitler Toya Yapı tarafından ödenirken yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirimli seçenekler sunuluyor..

Toya Moda'da erken alan kazanıyor!

Toya Moda’nın Aralık 2016 teslimat garantili kampanyası ile ev alanlar, ne kadar erken davranırsa o kadar çok kazanıyor; teslimata kadar tüm kredi taksitlerini Toya Yapı ödüyor.

Toya Moda'da 50 ay vade farksız ödeme imkanı!

Toya Moda'da peşinatın %5 olduğu ilk 15 taksidini Toya Yapı’nın üslendiği 120 ay banka kredili ödeme planının yanı sıra, Toya Yapı fırsatıyla %25 peşinat ile 50 ay vade farksız ödeme imkanı da sunuyor.

Toya Moda'da ilk taksitler hediye!

İstanbul Basın Ekspres'teki Toya Moda dairelerinde 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda'da banka taksitleri teslimden 15 ay sonra ödeniyor!

Toya Yapı imzasıyla yükselen projede birçok ödeme kolaylığı sunuluyor. Toya Moda sakinleri, Toya Yapı’nın hediyesi sayesinde, 15 ay sonra evlerini teslim aldıktan sonra banka taksitlerini ödemeye başlayacaklar.

Toya Moda'da yüzde 25 peşinatta 50 ay vade farksız ödeme imkanı!

Peşinatın yüzde 5 olduğu ilk 15 taksidini Toya Yapı’nın üslendiği 120 ay banka kredili ödeme planının yanı sıra, Toya Yapı fırsatıyla yüzde 25 peşinat ile 50 ay vade farksız ödeme imkanı da sunuyor.

Toya Moda'da ödemeler 15 ay ertelendi!

Toya Yapı Basın Ekspress'te inşa ettiği Toya Moda için yeni bir kampanya başlattı. Buna göre projeden konut alanlar bankadan kredi çekseler bile teslime kadar ödeme yapmayacak.

Küçükçekmece Toya Moda ulaşım!

Daire alanları 40 metrekareden başladığı proje toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağazadan meydana geliyor. Küçükçekmece Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında Bakırköy’e 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Toya Moda ödeme tablosu!

Konum bilgisine göre Atatürk Havaalanı’na 3 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 426 daire yer alıyor. Toya Moda ödeme tablosu kapsamında teslime kadar kredi taksitlerini Toya Moda ödüyor.

Toya Moda'da teslimat garantili kampanya!

Toya Moda'da teslimat garantili kampanya kapsamında kredi ve kira ödenmiyor. Dairelerin 267 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Toya Moda'da evini bugün al, banka kredini Toya ödesin!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda Evleri!

Toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağazadan meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa ediliyor. Toya Moda Evleri Aralık 2016 teslim edilmesi planlanıyor.

Toya Moda'da ödeme kolaylığı sağlayan kampanya!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, Moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda'da kampanya!

Toya Grubu tarafından Sefaköy'de yapılan Toya Moda projesinde ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunuluyor. İşte, Toya Moda'da kampanya!

Toya Moda krediniz bizden kampanyası!

Toya Moda krediniz bizden kampanyası kapsamında Toya Moda’dadan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödüyor.

Toya Moda Küçükçekmece ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen projede teslimler Aralık 2016 yapılması planlanıyor. Toya Moda Küçükçekmece ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Toya Moda'da banka kredisi 15 ay Toya Yapı'dan!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda yeni bir kampanya düzenledi!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA Moda, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda'da faiz düştü!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA MODA, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda’da faiz düştü vade uzadı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmaları sürerken kredi faiz oranlarını düşüren Toya Moda, hazırladığı kampanyada pek çok seçenek de sunuyor. Proje toplam 426 daireden oluşuyor.

Toya Moda Evleri'nde 50 ay vade farksız taksit imkanı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı bugünlerde, ev sahibi olmak için büyük fırsat. TOYA MODA vade farksız ödemeden fırsatı ve kredi faiz oranlarında kaydadeğer düşük oranlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere nefes aldırıyor.

Toya Moda Haberi

Toya Moda

Toya Grubu imzasıyla, İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de hayata geçirilen Toya Moda projesinde avantajlı daire satışları devam ediyor. 


21 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Sefaköy Toya Moda projesi toplamda 426 konut ve 36 dükkandan meydana geliyor. 


 E-5 ve TEM otoyollarının kesiştiği noktada yer alan Toya Moda projesi lokasyon olarak; Atatürk Havaalanı 3, Yeşilköy ve Ataköy 5, Bakırköy ve İDO İskelesi 10,Taksim Meydanı ise 20 dakika uzaklıkta yükseliyor. 


Toya Moda Sefaköy'de yüzde 20 peşinat, yüzde 0,70 kredi oranıyla 120 ay vadeli ödemeler yapılabiliyor. Toya Moda'da yaşam Aralık 2016'da başlayacak. 


1+0, 1+1, 2+1, 3+1 satılık daire seçeneklerinin yer aldığı Toya Moda Sefaköy projesindeki dairelerin alanları 37 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Toya Moda fiyat listesi!

1+0 daireler 318 bin TL'den,

1+1 daireler 465 bin TL'den,

2+1 daireler...