03 / 05 / 2024

toya yapı ön talep

toya yapı ön talep

Toya Yapı'nın hayata geçireceği Basın Ekspres projesinde internet üzerinden ön talep toplanmaya devam ediyor. Projedeki daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşacak

Toya Vista'daki okul neden yapılmadı?

Toya Yapı'nın Avcılar'da hayata geçirdiği Toya Vista projesi yaklaşık 2 yıl önce tamamlandı ve yaşam başladı. Proje planında dairelerin dışında bir de okul bulunuyordu ancak okul hala yapılmadı.

Beykoz TOYA Yapı Korubaşı projesi!

Beykoz Gümüşsuyu Karlıtepe'de konumlandırılacak olan Beykoz TOYA Yapı Korubaşı projesi Beykoz Belediyesi'nin 2 kilometre yukarısında inşa edilecek. Projede dairelerin tümü boğaz manzarasını görecek. 

Toya Yapı Toya Next iletişim!

İstanbul Güneşli Basın Ekspres bölgesinde yükselen Toya Yapı Toya Next projesinde 488 daire ve 7 bin 500 metrekare ticaret alanı bulunuyor. Toya Yapı Toya Next iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Toya Next Toya Yapı Projesi!

Toya Next Toya Yapı projesi için ön talep toplanıyor. İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda yükselen Toya Next projesinde konut ve ticari birimler olacak...

Basın Ekspres Toya Moda'da 120 aya varan kredili ödemelerle!

Peşinatın yüzde 5 olduğu ilk 15 taksidini Toya Yapı’nın üslendiği 120 ay banka kredili ödeme planının yanı sıra, Toya Yapı fırsatıyla yüzde 25 peşinat ile 50 ay vade farksız ödeme imkanı da sunuyor.

Toya Moda'da banka kredisi 15 ay Toya Yapı'dan!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Yapı ile Sabancı Mecidiyeköy'e otel yapacak!

Sabancı arazilerinde konut projeleri geliştiren Toya Yapı, bu sefer otel projesi için Sevil Sabancı'nın kurduğu SS Otelcilik'e ait Mecidiyeköy'deki arazide yeni proje için anlaştı...

Toya Yapı'dan inşaat sektöründen ilk kez uygulanacak teknoloji!

Toya Yapı, Türkiye inşaat sektöründe ilk kez uygulanacak bir teknolojiye imza attı. Şirket, yeni yazılım teknolojisi 'Artırılmış Gerçeklik' ile Toya Moda projesinin tüm detaylarını proje hakkında bilgi almak isteyenlerin gözü önüne getiriyor.

Toya Yapı, Artırılmış Gerçeklik teknolojisini Toya Moda'da uyguluyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı, yeni yazılım teknolojisi “Artırılmış Gerçeklik” ile tablet ve akıllı telefonlar aracılığıyla ”Toya Moda”nın tüm detaylarını proje hakkında bilgi almak isteyenlerin gözü önüne getiriyor.

Bol bol tatbikat yapın, afet anında paniği yüzde 50 azaltın!

İTÜ Meteoroloji Bölümü öğretim üyesi, afet bilimci Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, beklenen büyük İstanbul depremi için belediyeleri uyardı. Kadıoğlu, “Bol bol deprem tatbikatı yapın. Tatbikatlar deprem anında paniği yarıya yarıya azaltır” dedi

Kenwood kMix ile yılın ilk kahvaltısını yapın!

Kenwood kMix ile yılın ilk kahvaltısını yapın. Mutfaklara renk katan İngiliz gıda hazırlama markası Kenwood, kırmızı kMix kahvaltı seti ile sizi keyifli bir yeni yıl kahvaltısına davet ediyor.

Toya Vista'da yaşam başladı! 120 aya varan vade seçenekleri!

Toya Yapı'nın Avcılar'daki projesi Toya Vista kapılarını açtı. Projede konut satışları uygun ödeme seçenekleriyle devam ediyor. Proje Avcılar İDO iskelesine 5 dakika, İstanbul Atatürk Havalimanı'na 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

Elit Yapı’nın yeni projesi için geri sayım başladı!

Elit Yapı’nın yeni projesi için geri sayım başladı. Beytepe’de Elit Royal Residence projesini hayata geçirerek Başkent’i “butik residence” konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı.

toya yapı ön talep Haberi

toya yapı ön talep

Toya Yapı'nın yeni projesinde ön talep süreci devam ediyor. Basın Ekspres Yolu'nda yükselecek projede 500 konut yer alıyor. 


Erdemoğlu Holding'e ait olan Eski Nursu Açık Oto Pazarı arsası üzerindeki projenin toplam arsa alanı 20 bin metrekare. 


Toya Yapı Basın Ekspres projesinde yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Toya Yapı Basın Ekspres iletişim

Telefon: 444 86 92

Web adresi :