30 / 04 / 2024

Toya Yapı'dan inşaat sektöründen ilk kez uygulanacak teknoloji!

Toya Yapı'dan inşaat sektöründen ilk kez uygulanacak teknoloji!

Toya Yapı, Türkiye inşaat sektöründe ilk kez uygulanacak bir teknolojiye imza attı. Şirket, yeni yazılım teknolojisi 'Artırılmış Gerçeklik' ile Toya Moda projesinin tüm detaylarını proje hakkında bilgi almak isteyenlerin gözü önüne getiriyor.



Toya Yapı, Türkiye inşaat sektöründe ilk kez uygulanacak bir teknolojiye imza attı. Şirket, yeni yazılım teknolojisi 'Artırılmış Gerçeklik' ile Toya Moda projesinin tüm detaylarını proje hakkında bilgi almak isteyenlerin gözü önüne getiriyor. Tabii, tablet ve akıllı telefonlar aracılığıyla. Böylece gerçek dünya ile sanal dünya bir araya getirilerek, kullanıcılara interaktif bir deneyim sağlanacak. 


439 KONUT VAR 

Tabletler ve akıllı telefonlarda özel yazılım uygulamalar aracılığı ile hayata geçen Artırılmış Gerçeklik teknolojisi istenilen görselleri, videoları ve materyalleri daha gerçek ve tüm boyutları ile gösteriyor. Cihazların kamerasıyla daha önce uygulamaya tanımlanan resim ve videolar ile Toya Moda projesine yönelik görsel ve detaylar kullanıcının bilgisine sunuluyor. 4 blokta toplam 439 konut ve 30'a yakın mağazadan oluşan projede stüdyodan 3+1'e kadar daire seçenekleri mevcut. 


Posta


Geri Dön