19 / 05 / 2024

Toygar Özgüler kimdir

Toygar Özgüler kimdir

Keyshead International Yönetim Kurulu Başkanı Toygar Özgüler; her geçen gün yatırımcıların ilgisini daha da çeken Türkiye’nin Körfez ülkelerin markajı altında olduğunu söyledi.

Dr. Ö. Özgür Tort kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort ne iş yapıyor?

Dr. Ö. Özgür kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort'un eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kim olduğu ve Dr. Ö. Özgür Tort'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Kadri Özgüneş hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Kadri Özgüneş kimdir? Lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimlerini hangi üniversitelerde aldı? Erdemir’de ne iş yapıyor? İşte Kadri Özgüneş ile ilgili merak edilen her şey...

Bora Çermikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Mali İşler Grup Başkanı (CFO) Bora Çermikli kimdir? Kaç yaşında? Bora Çermikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Bora Çermikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Özgür Demirtaş’ın bu tahmini herkesi korkuttu: ‘Tekrar kesilecek!’

Özellikle sosyal medyada oldukça popüler olan Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan korkutan bir tahmin geldi. Twitter hesabından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan ekonomist Demirtaş kredi kartlarında kesilen nakit avans uygulamasının yeniden işleme alınacağını öne sürdü.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Finans Uzmanı Özgür Demirtaş, enflasyondan korunmanın yolunu açıkladı!

Özgür Demirtaş, popüler sosyal medya kişiliklerinden biri ve sürekli artan enflasyondan korunmanın yollarını takipçileriyle paylaşıyor. Resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı canlı yayında, 100 bin TL'si olan vatandaşlara enflasyondan korunma yöntemlerini anlattı. Tüm detaylar burada...

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Onur Çevikel kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Mali İşler Başkanı Onur Çevikel kimdir? Onur Çevikel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Onur Çevikel'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Onur Çevikel'in hayatına dair merak edilenler.

Özgüleryüz Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliyat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüleryüz Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliyat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Esenler’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Ramazan Güler kuruldu.

Ahmet Cemal Özgörkey kimdir?

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun asil adayı Ahmet Cemal Özgörkey kimdir? Ahmet Cemal Özgörkey daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Cemal Özgörkey'in biyografisi...

Erdal Karagül kimdir?

Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Erdal Karagül kimdir? Erdal Karagül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erdal Karagül'ün biyografisi...

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

Toygar Özgüler kimdir Haberi

Toygar Özgüler kimdir

Dünya genelinde 8 ülkede 20’den fazla şubeyle yabancılara A’dan Z’ye gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren Keyshead International Yönetim Kurulu Başkanı Toygar Özgüler; her geçen gün yatırımcıların ilgisini daha da çeken Türkiye’nin Körfez ülkelerin markajı altında olduğunu söyledi. 


Mütekabiliyet yasasıyla birlikte Türkiye’nin yabancı yatırımcılara kapısını aralamasıyla gayrimenkul sektörü iyiden iyiye hareketlendi. Aşaği yukarı her10 yılda bir yatırımcı portföyünün değiştiğini dile getiren Keyshead International Yönetim Kurulu Başkanı Toygar Özgüler; bu yıl yabancı yatırımcıların sadece yatırım amacıyla değil, yerleşme düşüncesi ile Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yaptıklarını dile getirdi. 


Türkiye’de Gayrimenkul Sahibi Olmak Kaçırılmayacak Bir Fırsat

Gerek sahip olduğu jeopolitik konumu nedeniyle, gerek doğal güzellikleriyle iş hayatını, doğayı, alışverişi, eğlenmeyi, dinlenmeyi bir arada sunan ender ülkelerden biri olan Türkiye’nin yabancı yatırımcılar için hep cazip bir seçenek olduğunu dile...