06 / 05 / 2024

 Tozkoparan dönüşüm projesi

 Tozkoparan dönüşüm projesi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Beyoğlu 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı. 

Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. etabın temeli atıldı! 

Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma ve Anahtar Teslim Töreni bugün yapıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da katıldı ve burada dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Emlak Konut GYO Güngören kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen  İstanbul Güngören Tozkoparan 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Egemen İnş. ve Tic. A.Ş. - İmaj Altyapı Üst Yapı San ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile imzalandı.

Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi Muvafakatnamesi yayınlandı!

İstanbul Güngören'de hayata geçen Tozkoporan Kentsel Dönüşüm Projesi için muvafakatname yayınlandı. 

Tozkoparan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için 60 milyon TL'lik imza!

Emlak Konut GYO  tarafından ihale edilen  İstanbul Güngören Tozkoparan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi 59 milyon 765 bin 500 TL ihale bedeli ile Karpem Peyzaj Fidancılık İnşaat ile imzalandı. 

TOKİ Tozkoparan dönüşüm ihalesi için geri sayım!

Kentsel dönüşümün merakla beklendiği Güngören Tozkoparan'ın dönüşümü için tarih belli oldu.  60 hektarlık alanı kapsayan Tozkoparan dönüşüm projesi için ihale günü heyecanla bekleniyor. 

TOKİ Tozkoparan dönüşüm ihalesi 18 Temmuz'da!

60 hektarlık alanı kapsayan Tozkoparan dönüşüm projesi için ihale tarihi belli oldu. Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi 18 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye bastı!

İhalesi 2 gün önce gerçekleştirilen TOKİ Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı. Proje için ÇED süreci başladı..

Tozkoparan'da dönüşüm başlıyor!

60 hektarlık alanı kapsayan Tozkoparan dönüşüm projesi için ihale tarihi belli oldu. Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi 5 Mart 2018 tarihinde yapılacak.

Tozkoparan kentsel dönüşüm projesi seçim sonrasına kaldı!

Güngören Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca hayata geçirilmesi planlanan Tozkoparan kentsel dönüşüm projesi bölgedeki kentsel dönüşüm derneğinin itirazları sebebiyle seçim sonrasına kaldı.

Tüpraş Fuel Oil Dönüşüm Projesi bugün açılıyor!

Tüpraş İzmit Rafinerisi'nin yanında yaptırılan ve yaklaşık 3 milyar dolara mal olan Fuel Oil Dönüşüm Projesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı törenle açılacak.

DKY İnşaat Kağıthane'de kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirecek!

Karizma Beşler'in 1945'te kurulduğu Kağıthane'deki 10 dönüm arazide dönüşüm projesi gerçekleştirecek olan DKY İnşaat'ın Başkanı Ali Dumankaya, "Metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlatmak istiyoruz" dedi.

Nevşehir Kalesi Dönüşüm Projesi'nde 754 konutun yapımı devam ediyor!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 754 konuttan oluşan yeni bir semt daha yükseliyor.

Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi hakkında her şey!

Polat Holding şirketi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi ne zaman bitecek? Satışlar ne zaman başlayacak? Fiyat ne olacak? Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel anlatıyor...

 Tozkoparan dönüşüm projesi Haberi

 Tozkoparan dönüşüm projesi

AK Parti Beyoğlu 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katılan Erdoğan, gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Güngören'in,  İstanbul'un en kalabalık yerlerinden biri olmasına rağmen belediyenin yaptığı 21 yeni parkla yeşil alan büyüklüğünün 3 katına çıkarıldığını da söyleyen Cumhurbaşlanı  Erdoğan, şöyle devam etti:

"İnşaatı süren hatlar da tamamlandığında Güngören, 4 tarafındaki metro ağlarıyla, merkezinden geçen tramvayla ilçe halkının yüzde 85'inin yürüme mesafesinde raylı sistemlere ulaşabildiği bir ilçe haline gelecek. Sosyal, kültürel ve sportif tesisler bakımından da ilçemiz oldukça zenginleşti. 3 bin 500 kişilik kapalı spor salonumuzun hizmete girmesiyle çok amaçlı bir salonda spor yapma imkanı da ortaya çıkacak. Bu yıl temeli atılacak olan gençlik merkeziyle, yakında hizmete açılacak nikah salonuyla, tamamlanan engelliler merkeziyle, sosyal yardım merkezleriyle, kültür merkezleriyle, bilgi evleriyle,...