06 / 05 / 2024

tozkoparan nef projesi

tozkoparan nef projesi

İstanbul Avrupa Yakası Merter'de Timur Gayrimenkul tarafından çıkan Nef markası ile inşa edilen Nef Merter 13 Evleri karma proje olarak yükseliyor. Projede fiyatlar 224 bin liradan başlıyor...

Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. etabın temeli atıldı! 

Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma ve Anahtar Teslim Töreni bugün yapıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da katıldı ve burada dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Emlak Konut GYO Tozkoparan projesi 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Emlak Konut GYO Tozkoparan projesinin detayları belli oldu. Emlak Konut GYO Tozkoparan projesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Tozkoparan projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO Tozkoparan projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tozkoparan projesi için ÇED süreci başladı. Proje 104 milyon 637 bin 39 TL'ye mal olacak.

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası'ndan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi!

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası tarafından başlatılan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi ülkemizin dört bir tarafında süren yangınlar sonucu okulunu, konutunu, işini, geçim kaynaklarını kaybedenlere umut olacak.

Nef Ataköy 22 projesi yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Nef Ataköy 22 projesi ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Tozkoparan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için 60 milyon TL'lik imza!

Emlak Konut GYO  tarafından ihale edilen  İstanbul Güngören Tozkoparan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi 59 milyon 765 bin 500 TL ihale bedeli ile Karpem Peyzaj Fidancılık İnşaat ile imzalandı. 

Tarsus Tozkoparan Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Mersin'in Tarsus Belediyesi tarafından Tozkoparan Mahallesi'nde yapımına başlanacak olan Toplu Konut Projesi için temel atma töreni düzenlendi...

Nef, iki yeni projesi için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi!

Sektördeki en yüksek kredi notu olan A+ notuna sahip olan Nef, şimdi de iki yeni projesi Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi.

Nef Newyork projesi ne oldu?

Nef Newyork projesi ile ilgili bir açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Boyumuzun ölçüsünü aldık."dedi.

Nef Brentford London projesi!

Nef Brentford London projesi Nef'in özel müşterileri için satılacak. 73 adet olmak üzere 1+0'dan 2+1'e kadar daire seçenekleri sunulan projede inşaat devam ediyor. 

Nef, 4 projesi ile tarihi konut kampanyasında!

Nef, 4 projesi ile tarihi konut kampanyasında. Nef kampanya kapsamında 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve 120 ay yüzde 0,98 faiz oranı ile kolay ödeme imkanı sunuyor...

Nef Kandilli Projesi fiyat!

Kandilli'ye Nef geliyor. Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nef Kandilli Projesi'nde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor...

TOKİ Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul İli Güngören İlçesi Tozkoparan (Osmaniye) Mahallesi'nde planladığı kentsel dönüşüm ve gelişim projesi için ÇED başvurusu sonuçlandı..

tozkoparan nef projesi Haberi

tozkoparan nef projesi

Timur Gayrimenkul tarafından çıkan Nef markası ile inşa edilen Nef Merter 13 Evleri İstanbul Avrupa Yakası'nın en merkezi lokasyonlarından biri olan merter'de inşa ediliyor.


Proje, İstanbul Merter'de yükseliyor. Toplamda 168 home ofis ve 37 ticari üniteyi bünyesinde barındıran projede 637 adet de konut eyr alıyor.


Nef Merter 13 Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projede arsa alanı ise 11 bin 106 metrekare olarak belirlendi.


Merter Maltepe Mahallesi'nde konumlandırılan projede 5 blok bulunuyor. Proje kapsamında 14 katlı 4 konut bloğu ve 13 katlı 1 ofis bloğu bulunuyor.


Konut büyüklüklerinin 43 metrekare ile 73 metrekare arasında farklılık gösterdiği projede teslimler 2016 Haziran'da yapılacak.


Nef Merter 13 Evleri fiyat!


Nef Merter 13 Evleri'nda bulunan dairelerin fiyatları...