19 / 07 / 2024

Trablus Türk Fuarları açıldı

Trablus Türk Fuarları açıldı

Uluslararası Yapı ve İnşaat ile Uluslararası Mobilya, Ev Tekstili, Otel Ekipmanları, Züccaciye fuarları, Trablus'ta açıldı

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

Libya'da Türk inşaat şirketleri için konut potansiyeli büyük!

Türk firmalar, Libya’nın başkenti Trablus’ta 5 bin prefabrik konut inşa edecek. DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, "Libya'da ciddi bir konut ihtiyacı var. Türk inşaat şirketleri için orada çok ciddi bir potansiyel bulunuyor" dedi...

Türk inşaat firmalarının Irak yatırımları yaklaşık 6 milyon dolar!

Türk inşaat firmalarının Irak'ta yaptığı inşaat yatırımlarının değeri yaklaşık 6 milyon dolar. Bölgede yapılan fuarlar yatırımcılar için fırsat kapısı oluyor. 

Uzbekbuild-2019 Türk Yapı İnşaat Fuarı'na doğru!

Taşkent Büyükelçisi Mehmet Süreyya Er, "Türk inşaat şirketlerinin Özbekistan'a olan ilgisi ve Türk şirketlerinin ülkede yapılan inşaat fuarlarına katılımı giderek artıyor" dedi...

Türk gayrimenkul sektöründen Almanya’ya dev çıkarma!

Demirören Medya ve İSTexpo Fuarcılık Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle gayrimenkul fuarları düzenleyecek. İlki 8-10 Şubat’ta Almanya’da gerçekleşecek Evim Türkiye Fuarı’nda Türk gayrimenkul sektörü gurbetçi vatandaşlarla bir araya gelecek.

Türk firmaları Dubai Cityscape'te 500 milyon dolarlık satış yaptı!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan ve bu yıl 14'üncü kez düzenlenen Dubai'deki Cityscape Global 2015 Fuarı'na Türk inşaat firmaları damgasını vurdu.

Ciytscape Global 2015 Fuarı'na ilgi Türk firmalardan geldi!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai'deki Ciytscape Global 2015 Fuarı'na Türk inşaat firmaları büyük ilgi gösterirken global markaların katılımı beklenen düzeyde gerçekleşmedi.

Türk mobilyacıları Çin’de dünya basınıyla buluştu!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından ‘Shangai Furniture China’ya Türkiye’den ilk kez milli katılım gerçekleşti. Fuarda, 10 Türk firması bin metrekarelik alanda ürünlerini sergiledi.

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'na Türk akını!

Dünyanın en önemli fuarlarından Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı 8-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşiyor. Yaklaşık 60 Türk şirketinin gayrimenkul fuarına çıkarma yapması bekleniyor.

Levent Life, Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi'nde görücüye çıkacak!

Bu yıl dokuzuncusunun düzenlendiği Türkiye’nin satış odaklı en önemli fuarlarından Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi dünyadan seçkin heyetleri ve markaları ağırlıyor.

İlhan Ersözlü: Türk fuarları 3 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırladı!

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü Ersözlü, "Balkanlar, Avrupa'nın doğusu, Kafkaslar, Asya-Pasifik ülkeleri ve sakin körfez ülkelerinden ziyaretçi getiriyoruz, sıkıntılı yerlerin açığını bu coğrafyalardan gelen iş adamlarıyla kapatıyoruz" dedi

Türk firmaları Dubai, Kuveyt ve Abu Dabi’deki emlak fuarlarında kredi kartıyla konut satıyor!

Dubai, Kuveyt ve Abu Dabi’de düzenlenen emlak fuarlarında projelerini görücüye çıkaran Türk firmaları gelen alım taleplerine anında cevap vermek için kredi kartıyla satış yapmaya başladı.

CIFF 2014 Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'na katılan Türk mobilyacılardan çıkarma!

CIFF 2014 Çin Uluslararası Mobilya Fuarı”na katılan Türk mobilyacıla çıkarma yaptı. Dünyanın en büyük sektör fuarlarından “ CIFF 2014 Çin Uluslararası Mobilya Fuarı ” na katılan Türk mobilyacıları milyon dolarlık iş bağlantısına imza attı.

Trablus Türk Fuarları açıldı Haberi

Trablus Türk Fuarları açıldı

Ekonomi Bakanlığı'nın teşvikiyle Trablus'ta düzenlenen, ''CONS-TR Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı'' ile ''L.I.F. Uluslararası Mobilya, Ev Tekstili, Otel Ekipmanları, Züccaciye Fuarı'' kapılarını açtı. 

Trablus Uluslararası Fuar Alanı'ndaki fuarların açılış törenine, Türkiye'nin Libya Büyükelçisi Ali Kemal Aydın, ticaret müşavirleri Yusuf Yıldız ve İbrahim Eriş, Libya Genel Sanayi ve Ticaret Birliği Başkanı Vahid Abdullah Cabu, Bingazi Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Salih Mebruk, Tripoli Ticaret Odası Uluslararası İlişkiler Direktörü Lütfi Lagha, Belçika Ticaret Ataşesi Kemal Ebutürki, Tunus Ticaret Ataşesi Lütfi Çelli, Mısır Ticaret Ataşesi, Libya Yatırım Otoritesi ( Libyan Investment Authority) Başkan Yardımcısı Belkeyce M. Gaga katıldı. 

Pyramids Grup Fuarcılık'ın ana organizatörlüğünde, 15 ülkeden 150 firmanın katılımıyla 5 bin metrekarelik alanda düzenlenen fuarlar, 30 Haziran Cumartesi gününe kadar açık...