15 / 05 / 2024

Türk fuarları kapılarını Libya'da açtı!

Türk fuarları kapılarını Libya'da açtı!

Uluslararası Yapı ve İnşaat ile Uluslararası Mobilya, Ev Tekstili, Otel Ekipmanları, Züccaciye fuarları, Trablus'ta açıldı



Ekonomi Bakanlığı'nın teşvikiyle Trablus'ta düzenlenen, ''CONS-TR Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı'' ile ''L.I.F. Uluslararası Mobilya, Ev Tekstili, Otel Ekipmanları, Züccaciye Fuarı'' kapılarını açtı. 

Trablus Uluslararası Fuar Alanı'ndaki fuarların açılış törenine, Türkiye'nin Libya Büyükelçisi Ali Kemal Aydın, ticaret müşavirleri Yusuf Yıldız ve İbrahim Eriş, Libya Genel Sanayi ve Ticaret Birliği Başkanı Vahid Abdullah Cabu, Bingazi Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Salih Mebruk, Tripoli Ticaret Odası Uluslararası İlişkiler Direktörü Lütfi Lagha, Belçika Ticaret Ataşesi Kemal Ebutürki, Tunus Ticaret Ataşesi Lütfi Çelli, Mısır Ticaret Ataşesi, Libya Yatırım Otoritesi ( Libyan Investment Authority) Başkan Yardımcısı Belkeyce M. Gaga katıldı. 

Pyramids Grup Fuarcılık'ın ana organizatörlüğünde, 15 ülkeden 150 firmanın katılımıyla 5 bin metrekarelik alanda düzenlenen fuarlar, 30 Haziran Cumartesi gününe kadar açık kalacak.


A.A.



Geri Dön