17 / 05 / 2024

trabzob Ramada Hotel&SPA temel atma

trabzob Ramada Hotel&SPA temel atma

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, tarihi ve doğal güzellikleri bakımından zengin bir potansiyele sahip olan Trabzon'da, yeni yapılacak turizm yatırımlarının şehrin marka değerini arttıracağını söyledi...

Batman Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Batman'da hayata geçirilecek olan Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Ramada Plaza By Wyndham Otelinin temeli atıldı!

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Wyndham rezidans oteller için çalışmalara başladı!

Wyndham Group,Türk yatırımcının talebine kulak vererek rezidans otel için kolları sıvadı. Wyndham ve Ramada Rezidans projeleri için çalışmalara başlayan grup, 2020’de projeyi tamamlamayı planlıyor...

Gaziantep'e Ramada geliyor!

Gaziantep, son dönem turizmdeki yükselişiyle dikkat çekiyor. UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te artık her mevsim turist var.

Rize Ramada Otel açıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir merkezinde yer alan Rize Ramada Oteli'nin açılışını gerçekleştirdi.

Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak!

Alibeyköy Ramada Otel, 144 odalı olarak planlandı. 2015'te inşaatına başlanılan Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak..

Mina Towers'tan ev alanlar tatil kazanıyor!

Başaran Yatırım Holding tarafından Fikirtepe'de inşa edilen Mina Towers projesinden 30 Eylül’e kadar daire satın alanlar, Ramada Resort Bodrum veya Ramada Plaza Trabzon’da 4 gün 3 gece keyifli bir tatil şansı kazanıyor.

Grand Ravza için geri sayım başladı!

Ramada markasıyla önemli yatırımlar hayata geçirdiklerini açıklayan Hamit Karaoğlanoğlu, Grand Ravza için geri sayımın başladığını açıkladı.

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Tekirdağspor'a sosyal tesis müjdesi!

Türkiye 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sarı Siyahlı Tekirdağspor'un 50. Kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen yemek Ramada Otelde yapıldı.

Ramada Yapı Proje Tasarım Ve İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramada Yapı Proje Tasarım Ve İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Serdar Gökbulak ve Sabire Memiç ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

Ramada Bursa Çekirge Hotel açıldı!

Uluslararası konaklama markası Wyndham Hotel Group’un bünyesinde bulunan Ramada Bursa Çekirge Hotel hizmet vermeye başladı. Kükürtlü’de yer alan Ramada Bursa Çekirge, kentin merkezine olduğu kadar ticari ve endüstri merkezlerine de yakın bir konumda yer alıyor.

Ramada Plaza Konya Otel 30 Temmuz'da açılıyor!

30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya Müdürü Yavuz Sakman, "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor" dedi.

trabzob Ramada Hotel&SPA temel atma Haberi

trabzob Ramada Hotel&SPA temel atma

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar (kucağında cocuk olan), Yalıncak mevkiinde yapılacak Ramada Hotel&SPA'nın temel atma törenine katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, tarihi ve doğal güzellikleri bakımından zengin bir potansiyele sahip olan Trabzon'da, yeni yapılacak turizm yatırımlarının şehrin marka değerinin artmasında önemli katkı sağlayacağını söyledi. 


Bakan Bayraktar, Başaran Grup tarafından Yalıncak mevkiinde yapılacak Ramada Hotel & SPA'nın temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Trabzon'un tarihi derinliği, coğrafi konumu ve Türkiye'deki pozisyonu itibariyle son derece önemli bir şehir olduğunu kaydetti. Yatırım yapmanın kolay bir iş olmadığına işaret eden Bayraktar, "Sadece para ile yatırım olmuyor. Bu cesaret, bilgi, beceri istiyor. 


Hele Trabzon'da bunu yapmak daha zor. Trabzon'da o kadar çok engeller çıkar ki karşınıza, bir işi yapmak için harcayacağınız enerji 100 megavat'sa...