15 / 05 / 2024

Trabzon 2019 projeleri

Trabzon 2019 projeleri

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, 23 yatırımcı kuruluş tarafından toplam 9,8 milyar lira bütçeli 701 proje için çalışmalara devam edildiğini açıkladı.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

Trabzon'da heyelan tehlikesi devam ediyor: Evlerin altından su fışkırıyor!

Trabzon'da Çubuklu Mahallesi'nde 2019'dan beri devam eden heyelanlar nedeniyle evlerin altından su fışkırıyor. Hasar gören evlerin boşaltıldığı mahallede yaşayanlar, her yağmurda evlerinin çökme riskiyle karşı karşıya olduklarını belirtiyor.

TOKİ Trabzon projeleri için düğmeye bastı! Trabzon'a iki yeni projede 411 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. İşte Trabzonluların yüzünü güldüren o projeler ile ilgili detaylar...

Trabzon Araklı'da afetzedeler için inşa edilen konutlar yükseliyor!

Trabzon Araklı Çamlıktepe Mahallesi'nde, 18 Haziran 2019 tarihinde meydana gelen, 8 kişinin yaşamını yitirdiği 2 kişinin de kaybolduğu selden sonra bölgede yapımına başlanan konutların inşaat çalışmaları devam ediyor.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Büyükşehir'in projeleri masaya yatırıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da hayata geçirilecek olan projelerle ilgili toplantı yaptı.

Trabzon İnteraktif Taşkın Müzesi'nin inşaatı tamamlandı!

Trabzon'da, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımına Kasım 2019 tarihinde başlanan "İnteraktif Taşkın Müzesi" tamamlandı.

2019'da kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredileri TBMM'de!

2019 yılında kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredilerine ve kira yardımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Taşdoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon 2020 projeleri; Merkez, Araklı, Tonya, Sürmene ve Şalpazarı'nda inşa edilecek.

Trabzon yabancılara konut satışında ilk 10 sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerinde, Türkiye’de 2019'da yabancılara yapılan konut satışında Trabzon 935 konut satışı ile ilk 10 şehir arasında yer aldı...

Trabzon'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'yla birlikte Trabzon'un kentsel dönüşüm projelerini masaya yatırdı.

Akfen GYO Trabzon Novotel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Trabzon Novotel'e ait değerleme raporlarını yayınladı...

TOKİ projeleri 2020 kura tarihi!

TOKİ 2019 - 2020 kampanyası başladı. Toplam 100 bin sosyal konutun satışa çıkarılacağı projelerde fiyatlar 140 bin TL'den başlıyor. Başvuruların 16 Aralık'ta başlayacağı projelerin kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ projeleri 2020 kura tarihi...

Trabzon 2019 projeleri Haberi

Trabzon 2019 projeleri

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, toplam 9,8 milyar lira bütçeli 701 projenin çalışmalarına devam edildiğini söyledi.

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, Vali Ustaoğlu başkanlığı tarafından Valilik B Toplantı Salonu'nda düzenlenen 2019 Yılı İl Koordinasyon Kurulu 1. Dönem Toplantısı'na AK Parti Trabzon Milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora ile Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, yatırımcı kurum ve kuruluşların temsilcileri katılım gösterdi.

İl Koordinasyon Kurulu toplantılarının amacının, yatırımcı kuruluşların çalışmalarına koordine etmek olduğunu söyleyen Ustaoğlu, "23 yatırımcı kuruluşumuz, 10 ana sektör ve çeşitli dallarda toplam 9,8 milyar lira bütçeli 701 projenin çalışmalarını sürdürüyor. Bu projeler için 2018 yılında genel idare, döner sermaye ve mahalli idare bütçelerinden toplam 2,5 milyar lira ödenek tahsis edildi" ifadelerini kullandı.

Tahsis edilen ödeneğin 1,9...