08 / 05 / 2024

Trabzon 25 tesis projesi

Trabzon 25 tesis projesi

Orman ve Su İşleri Bakanlığınca kentte inşa edilecek 147 milyon liralık 25 tesisin temel atma töreni, Gençlik ve Spor Bakanı Bak, İçişleri Bakanı Soylu ile Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

TOKİ arsa satışı için son 5 gün! 33 ilde KDV'den muaf 391 arsa yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade fırsatıyla satılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  ticaret, konut, turizm tesis alanı, sanayi, gemi söküm ve plansız niteliğindeki toplam 391 arsayı yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle satacak. Açık artırmalar 8-9 Mayıs tarihlerinde yapılacak. 

TOKİ 33 il için düğmeye bastı! KDV'den muaf 391 arsa hem yüzde 25 peşinat hem de 48 ay vadeyle satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  ticaret, konut, turizm tesis alanı, sanayi, gemi söküm ve plansız niteliğindeki arsaları yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle satışa çıkardı. 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasına hangi firmalar teklif verdi? 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 25 Nisan tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. Hangi firmalardan teklif geldi? 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihalesi 25 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihale tarihi 25 Nisan olarak açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının büyüklüğü ne kadar? 

Trabzon Büyükşehir'den 25 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Çömlekçi Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunu satıyor...

Trabzon Büyükşehir, 25 milyon TL'ye arsa satıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar'da yer alan arsayı 25 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Trabzon'da 25 adet iş yeri inşa edecek! İhalesi yarın!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 25 Adet İşyeri ve 1 Adet Mescit İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Trabzon'a 25 iş yeri müjdesi!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 25 Adet İşyeri ve 1 Adet Mescit İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 2020 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Beşikdüzü projesinde yer alan 25 adet konut bugün satışa çıkıyor.

Sümela Manastırı 25 Mayıs'ta açılacak!  

Bir süredir tadilat çalışmaları nedeniyle ziyarete kapalı olan Trabzon'da bulunan Sümele Manastırı'nın açılışının ertelendiği duyuruldu. Manastır hava koşullarının elverişli olmaması sebebi ile 25 Mayıs'ta ziyarete açılacak. 

TİSKİ 3 yeni tesis kuruyor!

TİSKi, Trabzon'a 3 yeni tesis kazandıracak. Çarşıbaşı, Of ve Şalpazarı ilçelerinde yapımı sürdürülen tesisler 22 mahalleye hizmet edecek.

TOKİ Trabzon Yomra 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Trabzon Yomra 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ Trabzon Yomra 2019 öedme planı nasıl? TOKİ Trabzon Yomra 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Trabzon Yomra 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Trabzon Yomra 2019 projesi 25 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ 50 bin konut Trabzon 2019!

İki günde yaklaşık 25 bin başvurunun geldiği TOKİ 50 bin konut kampanyası tam gaz devam ediyor. Peki TOKİ Trabzon 2019 fiyatları ve ödemeleri ne kadar? TOKİ Trabzon 2019 başvuruları ne zaman bitecek? İşte TOKİ 50 bin konut Trabzon 2019 detayları...

Trabzon 25 tesis projesi Haberi

Trabzon 25 tesis projesi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Trabzon'da yapılacak 147 milyon liralık 25 tesisin temeli törenle atıldı.


Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Vakfıkebir ilçesinde Fol Deresi yanı pazar alanında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Orman ve Su İşleri Bakanlığının temel atma töreninde bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.


Karadeniz'in çocuğu olarak Trabzon'la, Trabzon'un güzel insanlarıyla gurur duyduğunu belirten Bak, Karadenizlilerin gittikleri her yere enerji verdiğini dile getirdi.


Bak, Trabzon'un, spor denilince özel bir yere sahip olduğunu ifade ederek, "Trabzon sporun herkes tarafından bilindiği, sporu en iyi yorumlayan, herkesin bir fikrinin olduğu, sporun her zaman sabahtan akşama konuşulduğu özel bir şehir." dedi.


Bu toprakların çocuklarıyla gurur duyduğunu vurgulayan Bak, "Bu toprakların çocuğu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la yürümekten gurur ve onur duyuyoruz. Biliyoruz ki Karadeniz, Rize, Trabzon...