29 / 04 / 2024

Trabzon 4 hükümet konağı

Trabzon 4 hükümet konağı

TRABZON Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 4 yeni Hükümet Konağı'nın yapımı için kolları sıvadı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi, Ortahisar Hükümet Konağı'nı yeni yıla kadar tamamlayıp ihaleye çıkarmayı planladıklarını söyledi.

Edremit Hükümet Konağı ihalesi 4 Şubat'ta!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Yomra Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Trabzon İli Yomra İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta hükümet konağı inşa edecek.

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı başlıyor!

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı yakında başlayacak. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, hükümet konağını yapacak yüklenici firma ile belediye binasında bir araya geldi. 

Muş Hükümet Konağı ihalesi 4 Temmuz'da!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Muş Hasköy hükümet konağı inşaatı ihalesi 4 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından  Muş'un Hasköy ilçesinde hükümet konağı inşa ettirilecek. TOKİ Muş Hasköy hükümet konağı inşaatı ihalesi 4 Temmuz'da...

Mersin Hükümet Konağı 4 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Mersin İli Mezitli İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Mersin Mezitli Hükümet Konağı ihalesi 4 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Mezitli Hükümet Konağı için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 4 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi 4 Eylül'de!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Eylül 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Çukurova Hükümet Konağı ihalesi 4 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Çukurova Hükümet Konağı'nın ihalesini 4 Eylül'de gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Şalpazarı hükümet konağı ihalesi yarın!

TOKİ Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 15:00'te gerçekleştirilecek. 

TOKİ Trabzon Şalpazarı Hükümet Konağı ihalesi 12 Temmuz'da!

Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Trabzon 4 hükümet konağı Haberi

Trabzon 4 hükümet konağı

Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Trabzon'da 4 yeni Hükümet Konağı''nın yapımı için kolları sıvadı. Trabzon'da yeni kurulan Ortahisar İlçe Kaymakamlık binasının da içinde olacağı Hükümet Konağı'nın Pazarkapı'da TOKİ'den devralınan 25 dönümlük alana kurulacağı öğrenildi. Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi, Ortahisar Hükümet Konağı'nı yeni yıla kadar tamamlayıp ihaleye çıkarmayı planladıklarını söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi, proje için Ortahisar Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu'nun katılımıyla projeyle ilgili detaylı bir toplantı yaptıklarını söyledi. Çiftçi, "'Trabzon Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının yatırım programında yer alan ve Müdürlüğümüzce proje ve denetim işleri yürütülen 4 yeni Hükümet Konağı yapıyoruz. Bunlardan Çaykara İlçesi Hükümet Konağının inşaatı devam etmekte olup, Ortahisar, Of ve Dernekpazarı...