15 / 05 / 2024

Trabzon Akçaköy asfalt

Trabzon Akçaköy asfalt

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri Akçaabat ilçesinin Akçaköy Mahallesi’nde asfaltlama çalışmalarını sürdürdü. Mahallede yaklaşık 2,5 kilometrelik yol Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandı...

Trabzon Akçaabat'a Sera Lake Center Hotel geliyor!

Detay-1 İnş. San. Ve Tic. Ltd.Şti, Akçaabat Belediye Başkanlığı’na ait olan taşınmaz üzerinde "Sera Lake Center Hotel" projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı.

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan Trabzon'a deprem uyarısı: Erzincan depremi Trabzon'u da yıkar!

Trabzon Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Semi Hamzaçebi, Erzincan'da olabilecek bir depremin Trabzon'u da yıkacağına dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Hatice Kolçak: Yıl sonunda gram altının 2.500 liranın üzerini görmesi hayal değil!

Altın, dolar, kripto para piyasalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan ekonomist Hatice Kolçak gram altında 2 bin 500 liranın üzerini görmesinin hayal olmadığını söyledi.

Sancaktepe Paşaköy Mahallesi 1/1000 ölçekli plan askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Paşaköy Mahallesi, 599 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alwakaa Almosa tarafından kuruldu.

Milli Emlak'tan arsa sahibi olma fırsatı! 55 bin TL'ye Trabzon Akçaabat'ta arsa alabilirsiniz!

Milli Emlak arsa sahibi olmak isteyenler için Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki iki arsanın fiyatlarını açıkladı. Birinci arsa için fiyat 55 bin 310 TL, ikinci arsa için ise 106 bin 920 TL olarak belirlendi. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Taksitli ödeme taleplerinde ise en az dör

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Yılmaz ve Levent Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Trabzon hasır yüzükler görenleri büyülüyor! Trabzon hasır yüzükler ne kadar? Elizi 20 Ekim 2022 fiyat listesi 

Kendine has havası olan Trabzon hasır yüzükler binlerce kişinin dikkatini çekiyor. Görenleri kendine hayran bırakan bu yüzükler çok kişi tarafından tercih ediliyor. Peki Trabzon hasır yüzük fiyatları ne kadar? İşte Elizi Trabzon hasır yüzük fiyat listesi...

TOKİ Trabzon Düzköy 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Düzköy projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Düzköy 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut inşa edecek!

Yatırımlarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni lojman!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat ilçesinde 59 yeni lojman hayata geçirecek.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut hayata geçirecek.

Trabzon Akçaköy asfalt Haberi

Trabzon Akçaköy asfalt


Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri Akçaabat ilçesinin Akçaköy Mahallesi’nde asfaltlama çalışmalarını sürdürdü. Mahallede yaklaşık 2,5 kilometrelik yol Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanırken Muhtar Rasim Memiş Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.


Memiş, “Mahallemizde şuanda asfalt çalışması yapıyoruz. Ayrıca Pınarbaşı mevkiinde Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) ekiplerimiz çalışma yapıyor. Yine devamında burada 750 metre betonlama yapılacak. Havalarda güzel gidiyor. Allah’ın (c.c.) izniyle Büyükşehir Belediyemiz sayesinde bu işleri bitireceğiz. Bu işler sabır gerektiren işlerdir.


Büyükşehir ile tüm işlerimizi yapıyoruz. Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na ve emek veren tüm mesai arkadaşlarına çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu. 



Trabzon Büyükşehir...