05 / 05 / 2024

Trabzon altyapı sistemi

Trabzon altyapı sistemi

Trabzon'da kentsel dönüşüm uygulamaları ile çevre mevzuatları kapsamında yürütülen izin ve lisans işlemlerine ilişkin olarak Trabzon Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü' nde bir toplantı gerçekleştirildi.

Elektronik Beton İzleme Sistemi 432 bin 797 yapıda kullanıldı! İnşaat betonunda çipli takip dönemi!

Beton kalitesinin çip yardımıyla elektronik ortamda denetlenmesi için oluşturulan ve teknolojik altyapısını AselsanNET'in oluşturduğu Elektronik Beton İzleme Sistemi, 432 bin 797 yapıda kullanıldı. İşte sistem ile ilgili detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Hızlı tren hattıyla Trabzon-Ankara arası 4,5 saat olacak!

Trabzon-Ankara arası hızlı tren hattıyla seyahat süresi 4,5 saate düşecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bakana ilişkin açıklama yaptı. İşte detaylar...

Trabzon Şehir Hastanesi işte bu tarihte açılacak! Bakan Karaismailoğlu resmen duyurdu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı son dakika açıklamasında Trabzon Şehir Hastanesi'nin 26 Şubat 2025 tarihinde Trabzon'un ve Türkiye'nin hizmetine sunulmasını hedeflediklerini belirtti.

TOKİ Trabzon 144 konut ihalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, Trabzon İli Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Maçka'da 144 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Trabzon Maçka'ya 144 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Maçka Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 6 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon'da 25 adet iş yeri inşa edecek! İhalesi yarın!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 25 Adet İşyeri ve 1 Adet Mescit İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Trabzon'a 25 iş yeri müjdesi!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 25 Adet İşyeri ve 1 Adet Mescit İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Trabzon Of'a 30 iş yeri! İhalesi bugün!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Of 30 iş yeri ihalesi yarın!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKi'den Trabzon Of'a 30 iş yeri müjdesi!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon 38 konut ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi İnönü Mahallesi 38 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Trabzon altyapı sistemi Haberi

Trabzon altyapı sistemi

Trabzon'da kentsel dönüşüm uygulamaları ile çevre mevzuatları kapsamında yürütülen izin ve lisans işlemlerine ilişkin olarak Trabzon Çevre ve Şehircilik II Müdürlüğü'nde bir toplantı gerçekleştirildi. 

Toplantıya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi, Şube Müdürleri, ilçe Belediye Başkanları, belediyelerin imar ve şehircilikten sorumlu müdürleri, meslek odaları ve sektör temsilcileri, çevre danışmanlık firmaları yetkilileriyle beraber Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Tapu Kadastro Çağrı Merkezi Alo 181'den katılım sağlandı. 

İl Müdürü Çiftçi toplantıda yaptığı konuşmada "2014 yılı içinde Alo 181 hattı yoluyla gelen şikâyetler neticesinde 455 denetim yaptık ve çevreye zarar veren kuruluşlar için 43 idari yaptırım karan aldık. Bu yaptırım kararları çerçevesinde 1 milyon 876 bin liralık idari yaptırım cezası uyguladık. 

Kentsel Dönüşüm kapsammda Trabzon'da 108 adet birim konutun risk tespiti yapıldı, 60...