02 / 05 / 2024

trabzon altyapı yatırımı

trabzon altyapı yatırımı

2015 yılı içerisinde asfalt, beton yol, bakım ve onarım ile DOKAP Yeşil Yol Projesi kapsamında Trabzon genelinde yolların betonlanmasına ve asfaltlanmasına yaklaşık 67 milyon TL harcanması planlanıyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2053 yılına kadar 168 milyar dolar yatırım yapmayı hedefliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaştırma altyapısına 2053 yılına kadar yaklaşık 168 milyar dolarlık yatırım yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Trabzon'da yeni konut yatırımı hızlanmalı!

Trabzon’da 21 senedir faaliyette bulunan Saral Gayrimenkul’un sahibi Semih Sarıalioğlu, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalar yaptı. Sektörü değerlendiren Semih Sarıalioğlu, Trabzon'da konut yatırımı için imkanların ve fırsatların artış gösterdiğini dile getirdi.

18 yılda 910 milyar TL'lik ulaştırma ve altyapı yatırımı yaptık!

İNTES'in konuğu olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin 18 yılda ulaştırma ve altyapıya 910 milyar TL'lik yatırım yaptığını belirtti ve önümüzdeki dönemde yatırımlarda karayolu ile demiryolunun payının eşitleneceğini söyledi.

Ömer Bulut: Trabzon'a 4 milyarlık yatırım yaptık!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Trabzon'un her yerinde çalışma sürdürdüklerini dile getirdi "Bugüne kadar Trabzon'umuz genelinde 4 milyara yakın yatırım yaptık. En batısındaki Tonya'dan en doğrusundaki Çaykara'ya kadar bu hizmetler ya tamamlandı ya devam ediyor ya da önümüzdeki kısa sürede yapılacak" dedi.

Adil Karaismailoğlu: Son 18 yılda demir yollarına 169,2 milyar lira yatırım yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada, "Son 18 yılda demir yollarına 169,2 milyar lira yatırım yaptık" dedi.

Adil Karaismailoğlu: 2023'te demir yolu yatırım payı yüzde 60 olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, 2020'de yüzde 47 olan demir yolu yatırım payının, 2023 yılında yüzde 60'a ulaşacağını söyledi.

Adil Karaismailoğlu: Dünya salgınla savaşırken biz 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Salgın sürecinde özellikle martla ekim arasında bütün dünya salgınla savaşırken biz tam 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptık, sırf ulaştırma altyapısı için." diye konuştu..

Son 18 yılda demiryolu projelerine 29 milyar dolar yatırım yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, son 18 yılda 'demiryolu' projelerine 29 milyar dolar yatırım yapıldığını söyledi.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

trabzon altyapı yatırımı Haberi

trabzon altyapı yatırımı


Bu yıl içerisinde asfalt, beton yol,  bakım ve onarım ile DOKAP Yeşil Yol Projesi kapsamında Trabzon genelinde yolların betonlanmasına ve asfaltlanmasına yaklaşık 67 milyon TL harcanması planlanıyor.

Büyükşehir, 2015 yılı asfalt sezonunda 180 bin ton asfalt üreterek sermeyi planlıyor. Trabzon genelinde yapılacak asfalt çalışmasının maliyeti yaklaşık 30 milyon TL olacak.


2015 yılı içerisinde ayrıca 6 milyon TL tutarında yol bakım ve onarım çalışması yapmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, DOKAP Projesi Yeşil Yol ödeneği kapsamında ise yaklaşık 11 milyon TL bütçeli asfalt ve beton yol çalışması gerçekleştirecek.

Bu yıl içerisinde 20 milyon TL harcayarak 110 bin metre küp beton yol yapmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi bunun için ihale hazırlıklarını sürdürüyor. Beton yol yapma çalışması ilçelerin nüfus yoğunluğu ve yol ağına göre değerlendirilecek.

DOKAP Projesi kapsamında, Uzungöl-Çayıroba-Yente...