01 / 05 / 2024

trabzon altyapı

trabzon altyapı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, tamamlandığında Trabzon’u dünyanın ilk 30 şehri arasına sokacak üç dev alt yapı projesi için ihale hazırlıklarını sürdürüyor.

Trabzon'da altyapı çalışmaları için yeni inşaat makineleri alındı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bir yandan şehir genelinde altyapı hamlesi başlatırken, diğer yandan da araç ve makine parkını güçlendiriyor. Büyükşehir Belediyesi 2015 yılı için 45 adet araç ve iş makinesi almayı planlıyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Hızlı tren hattıyla Trabzon-Ankara arası 4,5 saat olacak!

Trabzon-Ankara arası hızlı tren hattıyla seyahat süresi 4,5 saate düşecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bakana ilişkin açıklama yaptı. İşte detaylar...

Trabzon Şehir Hastanesi işte bu tarihte açılacak! Bakan Karaismailoğlu resmen duyurdu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı son dakika açıklamasında Trabzon Şehir Hastanesi'nin 26 Şubat 2025 tarihinde Trabzon'un ve Türkiye'nin hizmetine sunulmasını hedeflediklerini belirtti.

TOKİ Trabzon 144 konut ihalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, Trabzon İli Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Maçka'da 144 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Trabzon Maçka'ya 144 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Maçka Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 6 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon'da 25 adet iş yeri inşa edecek! İhalesi yarın!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 25 Adet İşyeri ve 1 Adet Mescit İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Trabzon'a 25 iş yeri müjdesi!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 25 Adet İşyeri ve 1 Adet Mescit İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Trabzon Of'a 30 iş yeri! İhalesi bugün!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Of 30 iş yeri ihalesi yarın!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKi'den Trabzon Of'a 30 iş yeri müjdesi!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon 38 konut ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi İnönü Mahallesi 38 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Trabzon'a 38 yeni konut!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi İnönü Mahallesi 38 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

trabzon altyapı Haberi

trabzon altyapı

Ortahisar ilçesinin altyapı sorununu ortadan kaldıracak Atık Su (kanalizasyon) Projesi, İçme Suyu Projesi ve Yağmur Suyu Projesi’nin yapım ihalelerini 2015 yılının sonu ve 2016 yılının başında gerçekleştirerek kazma vurmaya hazırlanan Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ) 5 yıl içerisinde bu üç projeyi tamamlayarak Trabzon’u modern bir alt yapıya kavuşturmayı amaçlıyor.  Ortahisar ilçesinin kanalizasyonu İller Bankası Kredisi ile yapılacak Kalkınma Bakanlığı, Su, Kanalizasyon ve Altyapı Projesi kapsamında yapılacak ve projesi tamamlanma aşamasına gelen Ortahisar İlçesi Atıksu Ana İsale, Terfi, Şebeke Hatları ve Terfi Merkezleri İnşaatı işinin gerçekleştirilebilmesi için 275.000.000 TL ödeneğin İller Bankası A.Ş.’den 15 yıl vadeli kredi kullanarak yapılması kararı Büyükşehir Belediye Meclisi’nce bu ay kabul edildi.  Kanalizasyon projesi 650bin nüfusa hizmet edecek 16.605 hektar alanda yapılacak...