06 / 05 / 2024

Trabzon Arsin TEDAŞ arazisi YÖKe devredildi

Trabzon Arsin TEDAŞ arazisi YÖKe devredildi

Trabzon'un Arsin ilçesinde 2006 yılından beri YÖK’e devredilmesi beklenen TEDAŞ arazisi ile ilgili müjdeyi Çalışma ve Sosyal Güvenli Bakanı Süleyman Soylu verdi.

Fındık bahçesi almak isteyenlere müjde! Trabzon’da fındık bahçesi satılacak!

Trabzon ili Arsin ilçesinde fındık bahçesi satılacak. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

TOKİ Trabzon Arsin 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Arsin projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Arsin 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Trabzon Arsin 221 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Arsin projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Arsin 221 konut ihalesi 21 Ekim'de!

TOKİ, Trabzon Arsin'de 221 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Trabzon Arsin'de balıkçı barınakları yıkıldı!

Trabzon Arsin'de balıkçılar kooperatifinin üç yıl önce aldığı ruhsatların iptal edilmesinin ardından balıkçı esnafı yıkımı gözyaşları ile izledi.

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı başlıyor!

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı yakında başlayacak. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, hükümet konağını yapacak yüklenici firma ile belediye binasında bir araya geldi. 

Trabzon Yatırım Adası Projesi'nin ihalesi 17 Eylül'de!

Trabzon'un Arsin ilçesinde kurulması planlanan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin ihalesi 17 Eylül tarihinde gerçekleşecek.

Trabzon Yatırım Adası'nın ihalesi 17 Eylül'de!

Türkiye’nin 5’inci endüstri bölgesi olacak Trabzon Yatırım Adası'nın yasal altyapısı tamamlandı. Trabzon-Arsin’de dolgu alan üzerinde kurulacak projenin ihalesi 17 Eylül’de gerçekleşecek.

Trabzon Arsin'de riskli alan kararı!

Trabzon ili, Arsin ilçesinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon'da 2 bin 300 kişilik yurt binaları açılacak!

Trabzon Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yıl içinde Beşikdüzü'nde 500 kapasiteli, bir kaç yıl içinde de merkezde ve Arsin'de toplamda 2 bin 300 kişilik yurt binaları açacaklarını söyledi.

Trabzon'da akılalmaz olay! Doktora gitti, evi yıkıldı!

Trabzon'un Arsin ilçesinde hasta torununu doktora götüren Gülsen Paslı,  geri döndüğünde tek katlı evinin yıkıldığını gördü. Eşyaları enkaz altında kalan kadın, evi anlaşmazlık yaşadığı kardeşlerinin yıktığını iddia etti.

Trabzon Arsin'de 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Trabzon İli, Arsin İlçesi, Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 15 milyon 58 bin 332 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Trabzon Büyükşehir'den 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Arsin İlçesi, Güzelyalı Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanıns atış bedeli 15 milyon 58 bin TL olarak belirlendi.

Trabzon Arsin TEDAŞ arazisi YÖKe devredildi Haberi

Trabzon Arsin TEDAŞ arazisi YÖKe devredildi

Trabzon'un Arsin ilçesinde 2006 yılından beri YÖK’e devredilmesi beklenen TEDAŞ arazisi ile ilgili müjdeyi Çalışma ve Sosyal Güvenli Bakanı Süleyman Soylu verdi.


Geçtiğimiz hafta, Arsin’de toplu açılış törenine katıldıktan sonra Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde, sanayiciler ile ilgili bir toplantı yaptığı sırada Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen’in Arsin TEDAŞ arazisi ile ilgili çok uzun zamandan beri sorun yaşandığını ifade etmesi üzerine Bakan Soylu, bu konuyla ilgili olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile görüşmüştü. Bakan Albayrak da Trabzonlu hemşehrilerinin talebinin en kısa zamanda yerine getireceğinin sözünü vermişti.


Aradan bir hafta geçmeden Bakan Albayrak'ın talimatı üzerine 72 dönümlük Arsin TEDAŞ arazisinin YÖK'e devrinin gerçekleştiğinin müjdesini veren Soylu, “Trabzon’un her meselesi bizim meselemizdir. Birileri yorulabilirler ama bilmenizi istiyoruz ki Trabzon’umuza ve hemşehrilerimize...