10 / 05 / 2024

Trabzon Arsin yurt inşaatı

Trabzon Arsin yurt inşaatı

Trabzon’un Arsin İlçesi Belediye Başkanı Erdem Şen yaptığı açıklamada Arsin Yatırım adasının yolunda gittiğini ve Bakan Süleyman Soylu’nun konunun takipçisi olduğunu söyledi. Şen, Arsin'e 2 okul ve bin kişilik yurt yapılacağının da müjdesini verdi.

Fındık bahçesi almak isteyenlere müjde! Trabzon’da fındık bahçesi satılacak!

Trabzon ili Arsin ilçesinde fındık bahçesi satılacak. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

TOKİ Trabzon Arsin 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Arsin projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Arsin 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Trabzon Arsin 221 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Arsin projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Arsin 221 konut ihalesi 21 Ekim'de!

TOKİ, Trabzon Arsin'de 221 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Trabzon Arsin'de balıkçı barınakları yıkıldı!

Trabzon Arsin'de balıkçılar kooperatifinin üç yıl önce aldığı ruhsatların iptal edilmesinin ardından balıkçı esnafı yıkımı gözyaşları ile izledi.

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı başlıyor!

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı yakında başlayacak. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, hükümet konağını yapacak yüklenici firma ile belediye binasında bir araya geldi. 

Trabzon Yatırım Adası Projesi'nin ihalesi 17 Eylül'de!

Trabzon'un Arsin ilçesinde kurulması planlanan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin ihalesi 17 Eylül tarihinde gerçekleşecek.

Trabzon Üniversitesi'nin yurt binaları yıkılacak!

Trabzon’da 2018 yılında Akçaabat İlçesinde inşa edilen Trabzon Üniversitesi'nde değişim başlıyor. Trabzon Üniversitesi, yurt binalarının yıkımı için ihaleye çıkacak.

Trabzon Yatırım Adası'nın ihalesi 17 Eylül'de!

Türkiye’nin 5’inci endüstri bölgesi olacak Trabzon Yatırım Adası'nın yasal altyapısı tamamlandı. Trabzon-Arsin’de dolgu alan üzerinde kurulacak projenin ihalesi 17 Eylül’de gerçekleşecek.

Trabzon Arsin'de riskli alan kararı!

Trabzon ili, Arsin ilçesinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon'da 2 bin 300 kişilik yurt binaları açılacak!

Trabzon Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yıl içinde Beşikdüzü'nde 500 kapasiteli, bir kaç yıl içinde de merkezde ve Arsin'de toplamda 2 bin 300 kişilik yurt binaları açacaklarını söyledi.

Trabzon'da akılalmaz olay! Doktora gitti, evi yıkıldı!

Trabzon'un Arsin ilçesinde hasta torununu doktora götüren Gülsen Paslı,  geri döndüğünde tek katlı evinin yıkıldığını gördü. Eşyaları enkaz altında kalan kadın, evi anlaşmazlık yaşadığı kardeşlerinin yıktığını iddia etti.

Trabzon Arsin'de 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Trabzon İli, Arsin İlçesi, Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 15 milyon 58 bin 332 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Trabzon Arsin yurt inşaatı Haberi

Trabzon Arsin yurt inşaatı


Arsin’de bayramın vukuatsız geçtiğini belirten Başkan Erdem Şen, “yalnızca bir vatandaşımız kurbanın bir darbesi ile yaralandı. Ancak şuanda iyidir. Evine gitti. Onun haricinde bir sorunumuz yok.” dedi.  


Yatırım Adası Yolunda Gidiyor 


Arsin Yatırım adası ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Erdem Şen, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yatırım adasının takipçisi olduklarını söylediğini ifade ederek, "zaten bu konunun hızlandırılması için daha önceden bir görüşme yapmıştı. Arsin yatırım adası yolunda gidiyor” şeklinde konuştu.  


Bin Kişilik Yurt Ve 2 Okul Yapılacak  


Arsin’deki diğer çalışmalarla ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Şen “balıkçı barınakları bitti. Yaklaşık bir ay içinde teslim olunacak. Arsin’e ayrıca bin kişilik bir yurt yapacağız. Kredi Yurtlar Kurumu ile bu konudaki görüşmelerimiz bitti. Kendileri üniversiteden 10 dönümlük bir alan isteyecekler. Onunla ilgili çalışmalarımız devam...