07 / 05 / 2024

Trabzon asfalt

Trabzon asfalt

Trabzon il genelindeki yol sorunlarını ortadan kaldırmak için seferberlik ilan eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı içinde Temmuz ayı sonu itibariyle yollara 115 bin ton asfalt serdi.

Trabzon'a 243 bin ton asfalt!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Aralık ayında hava şartlarının müsait olmasıyla asfaltlamayı devam ettiren Büyükşehir Belediyesi, Of’ta Eskipazar ve Sıraağaç mahallelerinde bazı yolları asfaltladı.

Trabzon Sarıtaş TOKİ Konutları'na asfalt müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor, belediye Akçaabat ilçesinin Sarıtaş ve Yaylacık mahallelerinin ortak kullanımında olan yoldaki çalışmaları tamamlamak üzere harekete geçti.

Trabzon Büyükşehir'den asfalt rekoru!

2016 yılında 310 kilometre asfalt ve 191 kilometre beton yol yaparak bu alanda Trabzon tarihinin rekorunu kıran Trabzon Büyükşehir Belediyesi, hava şartlarının elverişli olmasını fırsat bilerek yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Trabzon Fatih Mahallesi’ne asfalt müjdesi!

Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri Ortahisar ilçesinin Fatih Mahallesi’nde 4 ayrı noktada asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Trabzon Büyükşehir'den 310 bin ton asfalt!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında mahalle yolları ve ana arterlerdeki asfalt ve betonlama çalışmalarında büyük başarıya imza attı.

Trabzon Vakfıkebir'in yolları asfaltlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Vakfıkebir ilçesinin Sinanlı ve Ballı mahallelerinde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından bu iki mahallede yollara yaklaşık bin ton asfalt serilirken 2 kilometre yol asfalt ile kaplandı.

Trabzon Şalpazarı’nda asfalt seferberliği!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Şalpazarı ilçesinin beş ayrı mahallesinde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Trabzon Sarıtaş’ta asfalt sevinci!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Akçaabat ilçesinin Sarıtaş ve Yaylacık mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzon Söğütlü'nün yolları büyükşehirle değişiyor!

2016 yılı içinde Trabzon tarihinin en büyük yol çalışmasına imza atan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, asfalt ve betonlama faaliyetlerine devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir'den 175 bin ton asfalt!

2016 yılı içerisinde yollara 175 bin ton asfalt seren Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama çalışmalarının yanında 50 milyon TL maliyetli yol betonlama çalışmalarına da aralıksız olarak devam ediyor.

Trabzon Yavuz Selim Bulvarı 2 milyon TL'ye mal olacak!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yavuz Selim Bulvarı’ndaki (Tanjant Yolu) asfalt yenileme çalışmalarına mesai menfumu gözetmeksizin gece gündüz devam ediyor.

Trabzon'a 8 bin 600 ton asfalt!

Yol çalışmalarında mahallelerdeki ana yollara öncelik veren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un turizm potansiyelini geliştirmek adına yayla yollarında da önemli çalışmalara imza atıyor.

Trabzon Büyükşehir'den 150 bin ton asfalt!

Yol çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 20 Ağustos itibariyle 2016 yılı içinde mahalle yolları ve ana arterlere 150 bin ton asfalt serdi.

Trabzon’un 20 ayrı noktasına asfalt müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon’un önemli yaylaları arasında yer alan Kayabaşı Yaylası’nın 7 kilometrelik bölümü asfaltlarken, Haçkalı Baba Yaylası’nın 12 kilometresinin asfaltlama çalışmalarına başladı.

Trabzon asfalt Haberi

Trabzon asfalt


Trabzon il genelindeki yol sorunlarını ortadan kaldırmak için seferberlik ilan eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı içinde Temmuz ayı sonu itibariyle yollara 115 bin ton asfalt serdi. Asfaltlama çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Büyükşehir Belediyesi ayrıca il genelinde 50 milyon TL’lik yol betonlaması gerçekleştiriyor. Betonlamada olduğu gibi asfaltlamada da 50 milyon TL’lik yatırım yapmayı planlayan Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı içerisinde 100 milyonluk yatırımla yol sorunlarını önemli ölçüde çözüme kavuşturmayı amaçlıyor.


Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, asfalt ve betonlama çalışmalarının yanı sıra menfez, istinat duvarı ve kanaval gibi sanat yapıları inşaatlarına ve stabilize yollarda bakım-onarım çalışmalarına büyük bir yoğunlukla devam ettiklerini kaydetti.

GÜMRÜKÇÜOĞLU: YOLLARDA TRABZON TARİHİNİN REKORUNU KIRIYORUZ

Bu şekilde her yıl daha da artan...