02 / 05 / 2024

trabzon asfaltlama çalışmaları

trabzon asfaltlama çalışmaları

Trabzon Büyükşehir Belediyesi hava şartlarının müsait olması dolayısıyla asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir, Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesi’nde alt yapı ve doğalgaz çalışması yapılan Mimar Sinan Caddesi’nde asfalt çalışmalara başladı.

Trabzon Büyükşehir'den 100 milyonluk asfalt çalışması!

Trabzon il genelinde yaptığı asfaltlama çalışmalarıyla, Trabzon tarihinin rekorunu kıran Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında asfaltlama sezonu açılmamasına rağmen havaların sıcak olmasını fırsat bilerek bu alanda çalışmalarına hız verdi.

Trabzon'a 243 bin ton asfalt!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Aralık ayında hava şartlarının müsait olmasıyla asfaltlamayı devam ettiren Büyükşehir Belediyesi, Of’ta Eskipazar ve Sıraağaç mahallelerinde bazı yolları asfaltladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin hedefi 180 bin ton asfalt!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfalt sezonunu açtı. 180 bin ton asfalt hedefi ile yola çıkan Büyükşehir Belediyesi belirlenen program dahilinde aciliyet sırasına göre merkezde ve ilçelerde asfaltlama yapacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

2014 yılında Trabzon il genelinde 130 bin ton asfalt seren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, içinde bulunduğumuz kış mevsiminde de havaların sıcak gitmesini fırsat bilerek asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Vakfıkebir'de asfaltlama çalışmaları devam ediyor!

Vakfıkebir'de asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, 3 bin 800 metrelik TOKİ yolunun asfaltlama çalışmalarını yerinde incelediler.

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantılarında Pazarkapı'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı. 

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Trabzon Zağnos'ta yıkım çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarına son sürat devam ediyor...

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Havalimanı'ndaki bakım ve onarım çalışmaları mecliste!

Trabzon Havalimanı'nda başlatılan bakım ve onarım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Havalimanı pist yenileme çalışmaları ay sonunda tamamlanacak!

Türkiye'nin yolcu ve uçak trafiği bakımından en önemli havalimanları arasında bulunan Trabzon Havalimanı'nda pist yenileme çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Havalimanı'ndaki pist bakım çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon Havalimanı’nda başlatılan bakım ve onarım çalışmalarının ihalesiz olarak verildiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaya, konuya iliişkin soru önergesi sundu...

Sümela Manastırı'ndaki çalışmaları komisyon takip edecek!

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Türkiye'nin en önemli inanç turizmi merkezlerinden Sümela Manastırı'nda devam eden çalışmaların izlenebilmesi için komisyon kurulduğunu açıllado.

Trabzon'daki sanayi sitelerinin taşınması için fizibilite çalışmaları başlatılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yaptığı açıklamada sanayilerin taşınması hususunda fizibilite çalışmalarına başlanılacağını söyledi.

Çal Mağarası’nda modernizasyon çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada “Çalışmalarımız tamamlandığında Çal Mağarası oldukça modern bir yapıya kavuşmuş olacaktır” dedi.

Erzincan-Trabzon Demiryolu çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu "14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ihalenin ardından hazırlanacak proje kapsamında yapım çalışmalarına başlanılacaktır" dedi.

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

trabzon asfaltlama çalışmaları Haberi

trabzon asfaltlama çalışmaları


Trabzon Büyükşehir Belediyesi hava şartlarının müsait olması dolayısıyla asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir, Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesi’nde alt yapı ve doğalgaz çalışması yapılan Mimar Sinan Caddesi’nde asfalt çalışmalara başladı. Doğalgaz ve altyapı çalışması yapılan bölümlerinde eski asfaltı söken ekipler, hafta sonuna kadar 4 km uzunluğundaki caddeye yaklaşık 6 bin ton asfalt serecek.


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu hava şartlarının elverişli olmasından ötürü bu yıl asfalt çalışmalarına erken başladıklarını kaydetti. Asfaltlamaya tam kapasite olarak Mayıs ayında başlayacaklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, “2016 yılında 50 milyon TL’lik yol betonlaması, 50 milyon TL’lik de asfaltlama çalışması yapacağız. Bu rakam Trabzon için büyük bir rekordur. Bu şekilde her yıl yapacağımız çalışmalarla yol sorunlarını ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.



Trabzon Büyükşehir...