03 / 05 / 2024

Trabzon Beşikdüzü proje

Trabzon Beşikdüzü proje

Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Bıçakoğlu, ilçeye 100 milyon dolar değerinde 600 odalı otel, AVM ve rezidans projesinin müjdesini verdi.

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

Beklenen büyük İstanbul depreminde beş yüz bin bina hasar alacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği Kentsel Dönüşüm Paneli’nde önemli açıklamalar yaptı. Başkan Çalık 1999 yılı öncesi yapılan yapıların dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

Belediye 710 bin TL'ye arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük fırsat!

Trabzon ili Beşikdüzü Belediye Başkanlığı, Trabzon ili, Beşikdüzü ilçesi, Adacık Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte o arsalarla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ziraat GYO Altunizade projesi geliyor! Yeni proje!

Ziraat GYO, Altunizade projesi için düğmeye bastı. Ziraat GYO Altunizade projesi henüz proje aşamasında. İşte Ziraat GYO Altunizade projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebir için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Ant Yapı yurt dışında 3 milyar dolarlık proje üretti!

Yurt dışında sayısız proje üreten Ant Yapı, yatırımlarına devam ediyor. 3 milyar dolarlık proje üreten Ant Yapı, konut proje inşaatlarını hızlandırdı.

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge projesinde yer alan 5 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor...

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge başvuruları yarın!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 2. Bölge 142 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 2020 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Beşikdüzü projesinde yer alan 25 adet konut bugün satışa çıkıyor.

Taksim'de tüm projeler iptal!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, "Kurul Taksim’le ilgili tüm projeleri iptal edince, bizim Bakanlığın hazırladığı ve sizin de beğenmeyip karşı çıktığınız proje de iptal edildi. Artık o proje de geçerli değil ve yapma şansımız kalmadı." dedi...

TOKİ Beşikdüzü kura çekilişi 2019 ne zaman?

TOKİ Beşikdüzü kura çekilişi 2019 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon toplam 122 adet konuta yer veriliyor.

Trabzon Beşikdüzü proje Haberi

Trabzon Beşikdüzü proje

Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, ilçede devam eden yatırımların geldiği noktayı anlattı. Bıçakçıoğlu, “Beşikdağı Turizm Projesi’nde saatte 400 kişiyi Beşikdağı'na çıkarmayı planlıyoruz. Hedefim inşallah 1 Ekim’de bu tesisleri açmak. 6-7 ay içerisinde bu teleferik hayal değil, gerçek olacak. 29 Ekim'de de Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye Cumhuriyeti’nin Başkanı, Reisi olarak teşrifleriyle açılışını yapmayı hedefliyoruz. Bu tesisler bittiğinde Trabzon'un bütün bilboardlarını, 'Beşikdüzü'nde dünya var' diye donatacağız. Bu Beşikdüzü'nde gerçekten dünya var. Bunu tüm Trabzon kamu-oyuna ispat edeceğiz.’ dedi.

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, ilçede devam eden yatırımları tek tek sıralarken, günebakış'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanı Bıçakçıoğlu, Beşikdüzü merkezinden geçen beş dereden biri olan Tümen Deresi üzerinde tersip bendi inşaatlarının devam ettiğini ifade ederek "Bu bentler 2012 yılında meydana gelen selden sonra...