29 / 04 / 2024

TOKİ'den İstanbul'un göbeğine dev proje! 637 yeni konut için geri sayım başladı!

TOKİ'den İstanbul'un göbeğine dev proje! 637 yeni konut için geri sayım başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Eyüpsultan'daki yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Eyüpsultan projesi 889 milyon 476 bin TL'ye mal olacak.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'daki yeni projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'nin megakentteki yeni projesi İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, İslambey Mahallesi'nde yükselecek.

TOKİ'nin İstanbul Eyüpsultan'daki yeni projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. Söz konusu proje 889 milyon 476 bin TL'ye mal olacak.

52 blok olarak yükselecek olan  TOKİ  Eyüpsultan projesinde 637 adet konut, 20 adet dükkan ve 1 adet cami yer alacak. Projedeki bloklar 3-8 kat aralığında tasarlandı.

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek olan TOKİ Eyüpsultan İslambey projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

TOKİ den İstanbul un göbeğine dev proje! 637 yeni konut için geri sayım başladı!


TOKİ EYÜPSULTAN PROJESİ NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

TOKİ Eyüpsultan projesinin inşaat aşamasında idari ve teknik olmak üzere 80 kişinin çalışması planlanıyor. Projenin inşaat çalışmaları 24 ayda hafriyat çalışmaları ise 15 ayda tamamlanacak.


EYÜPSULTAN TOKİ PROJESİ NEREDE?


Eyüpsultan TOKİ projesine en yakın konut 25 metre mesafede yer alıyor. Proje alanı İslambey Caddesi'ne 31 metre, İslambey Cami'ye 262 metre, Eyüpsultan İlkokulu'na 287 metre, Eyüp Mezarlığı'na 468 metre, Avrupa Otoyolu'na 1,71 kilometre uzaklıkta bulunuyor.
 

Ev sahibi ve kiracı krizi gittikçe büyüyor! İşin içine şimdi de silahlar girdi!

Konuttan vazgeçen yatırımcı neden arsaya yöneldi?

TOKİ Bingöl projesi için geri sayım başladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!


Geri Dön