14 / 05 / 2024

Trabzon Botanik son durum

Trabzon Botanik son durum

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğu Karadeniz Bölgesi’nde ilk ve tek olarak Trabzon’a kazandırılmakta olan botanik parkta (Trabzon Botanik) çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

Trabzon Botanik’te son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’umuza, bölgemizde ilk ve tek olan, tamamlandığında insanlarımızın akın edeceği dev bir eser daha kazandırıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Trabzon Botanik 2017 sonunda tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Çamoba’da 103 dönüm alanda yapım çalışmaları hızla devam eden Trabzon Botanik’in 2017 yılı sonuna kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söyledi.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçeye tam tamına 187 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon projesi yarın ihaleye çıkacak. Projede 187 adet konut yer alıyor.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Sadece bir ilçeye tam 157 yeni konut geliyor!

TOKİ Trabzon projesinde son dakika... Sadece bir ilçeye tam 157 yeni konut geliyor...İşte detaylar...

TOKİ Trabzon projesi için son dakika müjdesi geldi! Tam 166 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Trabzon projesi için son dakika müjdesi geldi... Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan  166 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Trabzon Çaykara son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Trabzon Çaykara son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Trabzon Çaykara son başvuru tarihi ne zaman? İşte TOKİ Çaykara projesi detayları...

Trabzon'un 2020 projelerinde son durum ne?

Trabzon'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Trabzon projelerini masaya yatırdı. Peki Trabzon'un 2020 projelerinde son durum ne?

TOKİ Trabzon Araklı 2020 başvuru şartları!

TOKİ Trabzon Araklı 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon Araklı 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut TOKİ Trabzon Araklı son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ 100 bin konut Trabzon 2020 başvuru detayları!

TOKİ 100 bin konut Trabzon 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Trabzon 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Trabzon 2020 son başvuru tarihi ne zaman?

Trabzon projelerinde son durum ne?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu devraldıkları projelerin geldiği son durumla ilgili açıklamalar yaptı. İşte Zorluoğlu'nun o açıklamaları...

Trabzon yatırımlarında son durum ne?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kentte hayata geçirilen yatırımlarla ilgili bilgiler verdi.

Trabzon Öğretmenevi projesi son aşamada!

Trabzon'daki Tarihi Karagöz Meydanı’nı yeniden Trabzon’a kazandırmak amacıyla çalışmalarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, bu alandaki okul ve öğretmenevinin inşaatını da tamamlıyor.

Trabzon’da ortalama konut fiyatı 283 bin 610 TL!

Trabzon’da konut fiyatları son 1 yılda yüzde 0.45 oranında değerlendi. İl genelinde ortalama konut fiyatı 283.610 TL olarak açıklandı.

Trabzon Beşikdüzü son başvuru tarihi 2019!

Trabzon Beşikdüzü son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 122 adet konuta yer veriliyor.

Trabzon Botanik son durum Haberi

Trabzon Botanik son durum


Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğu Karadeniz Bölgesi’nde ilk ve tek olarak Trabzon’a kazandırılmakta olan botanik parkta (Trabzon Botanik) çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. 

Ortahisar ilçesinin Çamoba Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Büyükşehir Belediyesine botanik park yapılması şartıyla devri yapılan 103 dönümlük arazide proje kapsamında çalışmalara devam ediliyor. 


Trabzon Botanik’in, Trabzon’un tanınırlığını dünyada kat ve kat arttıracak olan yaklaşık 8 milyon TL maliyetli dev bir proje olduğunu kaydeden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, çalışmaların tamamlanmasıyla ortaya çıkacak olan eserin Trabzon’un gurur kaynağı olacağını kaydetti. 

Trabzon Botanik’te çalışmaların planlanan şekliyle devam ettiğini belirten Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzon’umuza, bölgemizde ilk ve tek olan, tamamlandığında insanlarımızın akın edeceği dev bir eser daha kazandırıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şuan itibariyle işin...