04 / 07 / 2024

Trabzon Botanik ulaşım

Trabzon Botanik ulaşım

Trabzon Botanik'in Trabzon'un tanıtımına da önemli bir katkı sağlayacağını dile getiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Projemizi hedeflediğimiz tarihte bitirerek Trabzonumuzun hizmetine sunacağız" dedi.

Trabzon Botanik Park yarın açılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı Trabzon Botanik Park yarın açılıyor.

Trabzon Botanik görücüye çıktı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesince yapımı süren "Trabzon Botanik" için düzenlenen tanıtım günlerinin açılışı bugün yapıldı. Tanıtım günleri 14 Temmuz'a kadar sürecek...

Trabzon Botanik Kanuni Bulvarı'na bağlanacak!

Kanuni Bulvarı’nın, yine yapım çalışmaları süren Trabzon Botanik ile Çamoba ve Bektaş mahallelerine bağlanması için tasarlanan yol, imar planlarına işlendi.

Trabzon Botanik projesinde son durum ne?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım çalışmaları hızla devam eden Trabzon Botanik’te incelemelerde bulundu. Proje 8 milyon TL'ye mal olacak.

Vadiyaka Başakşehir ulaşım bilgileri!

Toplam 361 adet daire ve 56 ticari ünitenin bulunduğu proje 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Vadiyaka Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında Botanik Parkı’na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Trabzon Botanik 2017 sonunda tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Çamoba’da 103 dönüm alanda yapım çalışmaları hızla devam eden Trabzon Botanik’in 2017 yılı sonuna kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söyledi.

Trabzon Botanik 8 milyon TL'ye mal olacak!

Trabzon Botanik'in Trabzon'un tanıtımına da önemli bir katkı sağlayacağını dile getiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Projemizi hedeflediğimiz tarihte bitirerek Trabzonumuzun hizmetine sunacağız" dedi.

Trabzon Botanik Parkı yapımına başlandı!

Trabzon'un marka değerini artıracak ve 103 dönüm alana kurulacak Trabzon Botanik için ihale süreci tamamlandı.

Ekrem Çapkınoğlu: Trabzon'un altyapı ve ulaşım sorunu halledilsin!

Trabzon il Başkanı Ekrem Çapkınoğlu: " Trabzon 'u Avrupa'nın üç şehri arasına sokacağız diyorlar ama önce altyapı ve ulaşım sorununu halletsinler " açıklamasını yaptı.

Metro Park Teknik Yapı ulaşım!

Metro Park Teknik Yapı ulaşım adresi ve satış ofisi telefon numarası haberimizde yer buluyor. Halkalı Metro Park Teknik Yapı'da fiyatlar 95 bin TL'den başlıyor...

Yenitepe Kadıköy ulaşım!

Yenitepe Kadıköy ulaşım adresi, satış ofisi telefon numarası ve Yenitepe Kadıköy projesinin detayları haberimizde yer buluyor...

Kurtköy Helenium Garden ulaşım!

40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Kurtköy Helenium Garden ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım!

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım kapsamında projenin krokili detaylı adresi haberimizde yer alıyor

Trabzon Botanik ulaşım Haberi

Trabzon Botanik ulaşım


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu  hafta sonunu   Trabzon'un marka değerine önemli bir katkı sağlanması beklenen Trabzon Botanik'e ayırdı. Yapımına ocak ayında başlanan ve yaklaşık 8 milyon TL'ye mal olması beklenen Trabzon Botanik'in Trabzon'un tanıtımına da önemli bir katkı sağlayacağını dile getiren Gümrükçüoğlu, "Projemizi hedeflediğimiz tarihte bitirerek Trabzonumuzun, bölgemizin ve ülkemizin  hizmetine sunacağız" dedi.


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım çalışmaları hızla devam eden Trabzon Botanik’te incelemelerde bulundu. Beraberindeki Büyükşehir Belediyesi Genel Sekretervekili Cengiz Çolak ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Seyfullah Kınalı ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gümrükçüoğlu, Çolak ve yüklenici firma temsilcilerinden çalışmalarla alakalı olarak birifing aldı.



Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, temaslarının ardından yaptığı değerlendirmede Çamoba bölgesinde, eskiden askeri amaçlı olarak kullanılan 103 dönümlük...