27 / 04 / 2024

Trabzon Botanik Kanuni Bulvarı'na bağlanacak!

Trabzon Botanik Kanuni Bulvarı'na bağlanacak!

Kanuni Bulvarı’nın, yine yapım çalışmaları süren Trabzon Botanik ile Çamoba ve Bektaş mahallelerine bağlanması için tasarlanan yol, imar planlarına işlendi.




Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin bugün gerçekleştirilen oturumunda yapım çalışmaları hızla devam Kanuni Bulvarı’nın, yine yapım çalışmaları süren Trabzon Botanik ile Çamoba ve Bektaş mahallelerine bağlanması için inşa edilmesi tasarlanan yol, imar planlarına işlendi.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı beşinci oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonunda gelen müzakereler görüşülerek karara bağlandı.

 

Bu kapsamda yapım çalışmaları süratle devam eden 27,3 km uzunluğundaki Kanuni Bulvarı’nın, yine yapım çalışmaları süratle devam eden Trabzon Botanik ile Çamoba ve Bektaş mahallelerine bağlanması için yapımı planlanan 10 metre genişliğinde ve yaklaşık 250 metre uzunluğundaki yolun, 1/5000 nazım imar planı ve 1/1000’lik uygulama imar planına işlenmesine oy birliği ile karar verildi.


Trabzon Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön