27 / 04 / 2024

trabzon Kanuni Bulvarı

trabzon Kanuni Bulvarı

Trabzon'da yapımı devam eden Kanuni Bulvarı ile ilgili AK Parti Milletvekili Salih Cora müjde verdi.

Trabzon Botanik Kanuni Bulvarı'na bağlanacak!

Kanuni Bulvarı’nın, yine yapım çalışmaları süren Trabzon Botanik ile Çamoba ve Bektaş mahallelerine bağlanması için tasarlanan yol, imar planlarına işlendi.

Trabzon Kanuni Bulvarı'na yapılan itirazlar tartışıldı!

Trabzon’un en önemli projelerinden olan Kanuni Bulvarı’nda itirazlar kabul görmedi. Trabzon'da yapımı süren ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük projelerinden biri olan Kanuni Bulvarı’na 4 mahallede toplamda 406 itiraz yapıldı.

Kanuni Bulvarı 2018 sonuna kadar hizmete girecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ülkede huzurun ve istikrarın devam etmesi halinde şehrin çehresini değiştirecek dev Kanuni Bulvarı’nın tüm bölümleri ile 2018 yılı sonuna kadar hizmete girmesinin planlandığını söyledi.

Trabzon Kanuni Bulvarı 2018'de açılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kanuni Bulvarı’nın tüm bölümleri ile 2018 yılı sonuna kadar hizmete girmesinin planlandığını söyledi.

Trabzon Kanuni Bulvarı ne zaman tamamlanacak?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kanuni Bulvarı’nın tüm bölümleri ile 2018 yılı sonuna kadar hizmete girmesinin planlandığını söyledi.

Trabzon Kanuni Bulvarı 2018 yılının sonunda açılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kanuni Bulvarı’nın tüm bölümleri ile 2018 yılı sonuna kadar hizmete girmesinin planlandığını söyledi.

Kanuni Bulvarı bitecek Çevre Yolu başlayacak!

Trabzon Biiyükşelir Belediye Başkanı Gümrukçuoglu. Karayolları tarafından inşa edilmekçe olan yolun. en faydalı olacak şekilde Trabrzon'a kazandırılması için surecin Ihından beri ciddi bir mücadele idinde olduklarını belirterek.

Boztepe Kanuni Bulvarı'nın inşaatı devam ediyor!

Kanuni Bulvarı kapsamında yapımı süren tünel inşaatları hızla ilerliyor. Boztepe, Beşirli ve Yıldızlı tünellerinin yapımları hızlı bir şekilde devam ederken Bahçecik Tünel inşaatına da 1 ay içinde başlanacağı belirtildi.

Trabzon Kanuni Bulvarı ne zaman hizmete girecek?

Trabazon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un bir uçtan diğer uca bağlayacak olan Kanuni Bulvarı’nın yapımının son derece süratli ve hızlı bir şekilde sürdüğünü belirterek 4-5 yıl Trabzon’un hizmetinde olacağını söyledi.

Kanuni Bulvarı tünelle taçlanacak!

Trabzon 'da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile yapımı devam eden 23 kilometrelik Kanuni Bulvarı'nda, çift tüp şeklinde, 2 kilometre uzunluğunda planlanan tünel inşaatına başlandı

Trabzon Kanuni Bulvarı Projesi'nin akıbeti mecliste!

Trabzon'da yapımına başlanan Kanuni Bulvarı Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamam!

Trabzon merkezi ve Karadeniz Sahil Yolu'nun şehir geçişinde inşa edilen Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamamlandı. 

Kanuni Bulvarı için başlatılan yıkıma tepki!

Trabzon'da Kanuni Bulvarı için ocak ayından bu yana Boztepe Mahallesinde istimlâk edilen yapıların yıkımlarını gerçekleştiren arayolları Genel Müdürlüğü ekiplerine vatandaşlar tepki gösterdi.

Trabzon Ortahisar'daki 5 katlı ev yıkıldı!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi Gözaçan Cami mevkiinde Kanuni Bulvarı inşaatı için bölgede yapılan yıkımlarda yıkılması planlanan 5 katlı evin yıkımı işlemi tamamlandı.

Trabzon'daki Kanuni Bulvarı Boztepe güzergahında afet riski!

Trabzon Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, yer aldığını iddia etti...

Trabzon'daki Kanuni Bulvarı projesine vatandaşlardan tepki! 

Trabzon Boztepe'deki Kanuni Bulvarı projesine vatandaşlar tepki gösterdi. 

Cahit Turhan'dan Trabzon Kanuni Bulvarı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Trabzon'da inşaatı devam eden Kanuni Bulvarı Projesi'nde incelemeler yaptı.

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Kanuni Bulvarı etap etap açılmaya başlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Trabzon'da çalışmaların devam ettiği Kanuni Bulvarı alanında incelemelerde bulundu. Turhan, 'Trabzon Kanuni Bulvarı etap etap hizmete açılmaya başlandı.' dedi.

Trabzon'un yeni otopark alanı 25 milyon TL'ye kamulaştırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Hacıkasım Mevkii Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant Yolu) üzerinde tam otomatik katlı otoparkın inşaatına hızla devam ediyor. Proje alanının 25 milyon TL'ye kamulaştırıldığı açıklandı.

Trabzon Tabakhane Vadisi Mayıs'ta ihaleye çıkacak!

TOKİ ve Trabzon Belediyesi tarafından yürütülen Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında uygulama projei tamamlandı. Pazarkapı'yı Kanuni Bulvarı'na bağlayacak olan yol ise Mayıs ayında ihaleye edilecek.

Trabzon Kanuni Bulvarı'nın 6 kilometresi tamam!

Trabzon'da yapımı devam eden Kanuni Bulvarı ile ilgili AK Parti Milletvekili Salih Cora müjde verdi.

Akyazı Stadyumu bağlantı yolları yıl sonunda tamam!

Ulaştırma, Denizlik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte yapım çalışmaları hızla devam eden Kanuni Bulvarı Yıldızlı Kavşağı ve Akyazı Stadyumu bağlantı yollarında incelemelerde bulundu.

trabzon Kanuni Bulvarı Haberi

trabzon Kanuni Bulvarı


Trabzon'da yapımı devam eden Kanuni Bulvarı ile ilgili AK Parti Milletvekili Salih Cora müjde verdi.


6 KİLOMETRESİ TAMAM 


KANUNİ Bulvarı inşaatının sonuna gelindiğini ifade eden Cora, "24 km'lik yolun Akyazı bağlantı yolu ile beraber 6 km'lik kısmı tamamlandı. Tünel inşaatlarının sonuna gelindi. Şimdiye kadar kamulaştırma ödenekleri ile birlikte 15 milyar TL ödenek harcandı" diye konuştu. 


TAVAN ARTIRIMI 


CORA, "Yolun devamı için tavan artırımı yapılması gerekiyordu. Başbakanımızın talimatı, bakanlarımız ve milletvekillerimizin ısrarlarıyla YPK onayladı, önümüzdeki günlerde ikmal ihalesi yapılacak olan bulvarın geri kalan kısmının yapımı da bu parayla tamamlanabilecek" dedi. 


Trabzon Kuzey Ekspres