10 / 05 / 2024

Trabzon Bektaş

Trabzon Bektaş

Kanuni Bulvarı’nın, yine yapım çalışmaları süren Trabzon Botanik ile Çamoba ve Bektaş mahallelerine bağlanması için tasarlanan yol, imar planlarına işlendi.

Prof. Dr. Osman Bektaş: İstanbul'u beklerken, Trabzon'da her an deprem olabilir! Risk Trabzon'da 2, Rize'de 3 kat arttı!

Beklenen olası büyük Marmara depremi sebebiyle tüm gözler İstanbul'a çevrilmişken; uzmanlar Karadeniz fayında deprem riski olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Osman Bektaş, deprem riskinin Risk Trabzon'da 2 kat, Rize'de 3 kat arttığına dikkat çekti. 

Trabzon Beşikdüzü'ndeki belediyeye devredilen arazi mecliste!

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde belediyeye devredilen arazi meclis gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Trabzon'a 300 milyonluk Mobilya Kent projesi geliyor!

MOBİAD Başkanı Bektaş, dünyadaki mobilya sektörünü incelemek için fuarların çok önemli olduğuna dikkat çekti. Bektaş, Trabzon'a 2 bin kişinin istihdam edeceği 300 milyonluk mobilya kent projesinin hayata geçeceğini söyledi.

Trabzon'a yapılacak demiryolu projesi TBMM gündeminde!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Trabzon'a yapılacağı ilan edilen demiryolu projesine ve güzergahına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Trabzon ve Giresun'da yaşanan sel nedeniyle oluşan zararlar TBMM'de!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Trabzon ve Giresun'da meydana gelen sel felaketleri nedeniyle oluşan zararların tazminine yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Trabzon Botanik Kanuni Bulvarı'na bağlanacak!

Kanuni Bulvarı’nın, yine yapım çalışmaları süren Trabzon Botanik ile Çamoba ve Bektaş mahallelerine bağlanması için tasarlanan yol, imar planlarına işlendi.

Alper Bektaş: Trabzon Mobilya Şehri projesini hayata geçirmek istiyoruz!

Alper Bektaş Trabzon Mobilya Şehri, Özel Endüstri Meslek Lisesi ve Sunta Fabrikası projelerini sektör olarak hayata geçirmek istediklerini belirtti. İhracatta mobilya sektörünün pay alması için çalıştıklarını vurguladı.

Trabzon'da son 10 yıldaki binalar hariç kentsel dönüşüm uygulanabilir!

Trabzon'da son 10 yıl hariç binaların 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanlar kapsamına girebileceği ve kentsel dönüşüme tabi olabileceği belirtildi. Bektaş, deprem açısından risk taşıdığı belirlendiğini ifade etti...

Trabzon'da mobilya şehri kuruluyor!

Genel kurulda konuşan Kurucu Başkan Alper Bektaş, en büyük hedeflerinin İzmit'teki Mobesko Mobilya Şehri gibi bir merkezi Trabzon'da oluşturmak belirterek, "Kuruluş amacımız Trabzon'da mobilya üretimini ve satışını artırmaktır" dedi

Erdoğan Bayraktar: Trabzon marka kentler ligine çıkacak!

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar, seçimlerden sonra büyükşehir olacak Trabzon 'u, aynı zamanda marka kent projesi ile dünya kenti yapacaklarını söyledi

Erdoğan Bayraktar: Trabzon dünya şehri olacak!

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Bayraktar, seçimden sonra büyükşehir olacak Trabzon 'u, marka kent projesiyle dünya şehri yapacaklarını söyledi. Bayraktar “Hem kamu hem de belediye yatırımları artacak ” dedi....

Trabzon kentsel dönüşüm ile yeni bir yüze kavuşuyor!

En temel sorunlarından biri çarpık kentleşme olan Trabzon, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla yeni bir yüze kavuşuyor...

Erdoğan Bayraktar'dan Trabzon'a göz kamaştıran proje!

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Trabzonspor'un 40 bin kişilik yeni stadının da yer aldığı Akyazı Spor Kompleksi Projesi'nin son görsellerini açıkladı

Trabzon Bektaş Haberi

Trabzon Bektaş


Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin bugün gerçekleştirilen oturumunda yapım çalışmaları hızla devam Kanuni Bulvarı’nın, yine yapım çalışmaları süren Trabzon Botanik ile Çamoba ve Bektaş mahallelerine bağlanması için inşa edilmesi tasarlanan yol, imar planlarına işlendi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı beşinci oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonunda gelen müzakereler görüşülerek karara bağlandı.

Bu kapsamda yapım çalışmaları süratle devam eden 27,3 km uzunluğundaki Kanuni Bulvarı’nın, yine yapım çalışmaları süratle devam eden Trabzon Botanik ile Çamoba ve Bektaş mahallelerine bağlanması için yapımı planlanan 10 metre genişliğinde ve yaklaşık 250 metre uzunluğundaki yolun, 1/5000 nazım imar planı ve 1/1000’lik uygulama imar planına işlenmesine oy birliği ile karar verildi.


Trabzon Büyükşehir...