10 / 05 / 2024

Trabzon Çamlıktepe Mahallesi tahliye

Trabzon Çamlıktepe Mahallesi tahliye

Trabzon'un Araklı ilçesinde, 8 kişinin yaşamını yitirdiği, 2 kişinin kaybolduğu sel felaketinden en çok etkilenen Çamlıktepe Mahallesi tahliye ediliyor.

Peker GYO Çamlıca'daki 11 bin metrekarelik arsayı satıyor! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şirket portföyünde bulunan Küçük Çamlıca Mahallesi'ndeki 11 bin 91,81 metrekarelik arsanın satışına ilişkin son durumu paylaştı. İşte ayrıntılar...

Trabzon'da heyelan tehlikesi devam ediyor: Evlerin altından su fışkırıyor!

Trabzon'da Çubuklu Mahallesi'nde 2019'dan beri devam eden heyelanlar nedeniyle evlerin altından su fışkırıyor. Hasar gören evlerin boşaltıldığı mahallede yaşayanlar, her yağmurda evlerinin çökme riskiyle karşı karşıya olduklarını belirtiyor.

Kartal Karlıktepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kartal ilçesi, Karlıktepe Mahallesi, 11382 ada, 102 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Küçük Çamlıca Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Küçük Çamlıca (Bulgurlu) Mah., 2792 Ada 1 Parselin Doğusunda Kalan Tescil Dışı Alan Ve 2792 Ada 2 Parsele İlişkin, 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Küçük Çamlıca Mahallesi 53 Ada 2 Parsel imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Küçük Çamlıca Mahallesi, 53 Ada 2 Parsel Sayılı Taşınmaza İlişkin 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Küçük Çamlıca 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Üsküdar İlçesi, Küçük Çamlıca Mahallesi, 788 Ada İçerisinde Ve Etrafında Muhtelif Parsellere İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ Trabzon Güzelyalı 221 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Güzelyalı Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.

Üsküdar Küçükçamlıca 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Küçük Çamlıca Mahallesi 43 Ada 31, 36, 37, 39 Sayılı Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Trabzon Araklı'da afetzedeler için inşa edilen konutlar yükseliyor!

Trabzon Araklı Çamlıktepe Mahallesi'nde, 18 Haziran 2019 tarihinde meydana gelen, 8 kişinin yaşamını yitirdiği 2 kişinin de kaybolduğu selden sonra bölgede yapımına başlanan konutların inşaat çalışmaları devam ediyor.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca 2020 başvuruları 27 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Merkez Çamlıca Mahallesi projesi 27 Ocak'ta satışa çıkıyor.

TOKİ Trabzon Araklı'da kademeli kentsel dönüşüme başlayacak!

Trabzon Araklı Çamlıktepe Mahallesi'nde, 18 Haziran'da meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin de kaybolduğu selin ardından devlet, vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor...

Araklı'da sel mağdurlarına kira yardımı!

Araklı’nın Çamlıktepe Mahallesi’nde yaklaşık 2 ay önce meydana gelen selde oluşan tahribatı gidermek için çalışmalar sürüyor.

Trabzon Çamlıktepe Mahallesi tahliye Haberi

Trabzon Çamlıktepe Mahallesi tahliye

Trabzon'da, 18 Haziran'da etkili olan sağanak, Araklı'da sel ve heyelanlara neden oldu. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; ilçenin Çamlıktepe ve Yeşilyurt mahallelerinde heyelan sonucu önüne set çekilen Karadere, biriken toprak ve balçığı sürükledi. Bölgede bulunan hidroelektrik santralinin toprak ve balçıkla dolan havuzunun da taşması sonucu sel suları mahallelere girdi, önüne kattığını götürdü. Sele kapılan 10 kişi kaybolurken, 4 kişi de yaralı olarak kurtarıldı. Bölgeye sevk edilen askeri helikopter ve kurtarma ekipleri tarafından mahsur kalan 76 kişinin güvenli bölgelere tahliyesi sağlandı. Selde kaybolan 8 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, kayıp 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Sel ve heyelanlarda 11 bina yıkıldı, 14 bina ağır hasar aldı, yol ve köprüler çöktü, tarım arazileri zarar gördü.

14 BİNA İÇİN BOŞALTMA KARARI

Sel felaketinin en...