04 / 05 / 2024

trabzon çömlekçi kamulaştırma

trabzon çömlekçi kamulaştırma

Trabzon ili Ortahisar ilçesi, Çömlekçi ve İskenderpaşa mahalleleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Trabzon Çömlekçi'de 132 binanın kamulaştırma işlemleri tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin birlikte yürüttüğü Çömlekçi kentsel dönüşümünde kamulaştırılan binaların yıkımları sürüyor.132 binanın kamulaştırılarak yıkılacağı Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında 132 binanın kamulaştırma işlemleri

Trabzon Çömlekçi'deki 132 bina kamulaştırıldı!

132 binanın kamulaştırılarak yıkılacağı Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında 132 binanın kamulaştırma işlemleri tamamlandı. Alanda geri kalan 2 binanın kamulaştırılması için de süreç devam ediyor.

Trabzon Çömlekçi'de 123 binadan 106'sı kamulaştırıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi ’nin birlikte yürüttüğü Çömlekçi’deki kentsel dönüşüm çalışmalarının birinci etabında 123 binadan 106 ’sının kamulaştırması yapıldı.

Trabzon Ortahisar için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi için kamulaştırma yapılacak!

Trabzon ili Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Of için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon Of'ta yer alan bazı taşınmazlar için Of Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Ortahisar'da acele kamulaştırma kararı!

Trabzon Ortahisar'da yer alan bazı taşınmazlar için Trabzon Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Çaykara için acele kamulaştırma!

Trabzon Çaykara'da yer alan bazı taşınmazlar için Çaykara Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kars Karakurt için acele kamulaştırma kararı!

154 kV Karakurt HES-Karakurt Havza Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Erzurum Horasan için acele kamulaştırma kararı!

154 kV Horasan-Karakurt Havza Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Kuzey Marmara Otoyolu için 2 ilçede acele kamulaştırma kararı!

İstanbul İli, Çatalca ve Sultangazi ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Bursa Keles için acele kamulaştırma kararı!

Keles Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Bursa ili, Keles ilçesi sınırları içerisinde acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanlığı yazlık konutu için kamulaştırma kararı!

Gökova Körfezi’ne inşa edilen Cumhurbaşkanlığı yazlık konutu nedeniyle bölge sakinlerinin arazileri için kamulaştırma kararı verildi. 

Konya'da Yüksek Hızlı Tren Garı için acele kamulaştırma yapılacak!

Konya Selçuklu'da yürütülen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi içerisinde yer alan Yüksek Hızlı Tren Garı ve metro hatları için acele kamulaştırma yapılacak....

Trabzon Araklı'da acele kamulaştırma kararı!

Trabzon Araklı'da 14 gayrimenkul hakkında acele kamulaştırma kararı alındı. Acele kamulaştırma  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılacak...

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi için kamulaştırma yapılacak!

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi için İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'de birçok noktada acele kamulaştırma işlemleri yapılacak...

trabzon çömlekçi kamulaştırma Haberi

trabzon çömlekçi kamulaştırma

Trabzon ili Ortahisar ilçesi, Çömlekçi ve İskenderpaşa mahalleleri sınırları çinde yer alan bazı taşınmazlar için bölgede yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında sağlıksız yapılaşmanın çözümüne yönelik projenin ivedilikle hayata geçirilmesi amacıyla amacıyla Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Trabzon ili Ortahisar ilçesi, Çömlekçi ve İskenderpaşa mahalleleri için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31834 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karar Sayısı: 5558
Trabzon ili Ortahisar ilçesi, Çömlekçi ve İskenderpaşa mahalleleri sınırları çinde yer alan bazı taşınmazlar için bölgede yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında sağlıksız yapılaşmanın çözümüne yönelik projenin ivedilikle hayata geçirilmesi amacıyla amacıyla Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararı için