14 / 05 / 2024

trabzon çömlekçioğlu kentsel dönüşüm

trabzon çömlekçioğlu kentsel dönüşüm

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Çömlekçi 1. Etap Kamulaştırma çalışmalarında bugüne kadar 27 milyon 686 bin liralık anlaşma yapılırken bunun karşılığında konutlar dâhil 24 milyon 10 bin liralık ödeme yapıldı." dedi.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Trabzon Çömlekçi Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Çömlekçi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1’inci etap yapım işi ihalesi, TOKİ tarafından yapıldı. Sözleşmesi, iş ve yer teslimi de yapılan proje tamamlandığında, Trabzon yepyeni bir Çömlekçi Mahallesi’ne kavuşacak.

Trabzon Çömlekçi'de kentsel dönüşüm düğümü çözülüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili çalışmalara başladı. Başkan Zorluoğlu, Çömlekçi hak sahipleri ile bir araya geldi.

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda 2+1'ler 275 bin TL'ye!

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı, Ekşioğlu inşaat tarafından Antalya Kepez Ulus mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Projelerde fiyatlar 275 bin TL'den başlıyor. 

Trabzon Çömlekçi'de dönüşüm tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzon Çömlekçi’de kentsel dönüşüm isyanı!

Çömlekçi-İskenderpaşa Mahallelerini Koruma, Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etabı için hak sahiplerine düşük ücret teklif edildiğini savundu.

Trabzon Çömlekçi'deki kentsel dönüşümde görüşmeler başladı!

Toplu konut İdaresi (TOKİ) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülmekte olan Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, ikinci etap kentsel dönüşüm alanındaki kamulaştırmalar için hak sahipleri ile görüşmelere yarın başlanıyor.

Can Ekşioğlu: Sistemin işlemesi için Emlak Yasası bir an önce çıkmalı!

Emlak Komisyonculuğu Yasası’nın çıkmasını umutla beklediklerini söyleyen ERA Gayrimenkul Başkanı Can Ekşioğlu, kentsel dönüşüm uzmanları yetiştirdiklerini ve dönüşüm bölgelerindeki hane halklarını bilgilendirdiklerini anlattı.

Trabzon Çömlekçi'de kentsel dönüşüm toplantısı yapılacak!

TRABZON Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yaptıkları Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kamulaştırmalara başlanacak ikinci etap için hak sahiplerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapılacak.

Ekşioğlu Mert Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

Gerçekleştirdiği projeler ile 1000'e yakın ailenin ev sahibi olma mutluluğuna ortak olan Ekşioğlu Mert Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi. Şirket sektörün güçlü markalarından biri olarak gösteriliyor.

Trabzon Çömlekçi'de kentsel dönüşümün 1. etabında 80 bina yıkıldı!

Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında yıkılan bina sayısı 80’e ulaştı. 134 binanın kamulaştırılarak yıkılacağı alanda, şimdiye dek 132 binanın kamulaştırılması tamamlanırken kalan 2 binanın kamulaştırılması için de süreç devam ediyor.

Trabzon Çömlekçi'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında yıkım çalışmalarına devam ediyor. Birinci etap kentsel dönüşüm alanında yıkılan bina sayısı 80’e ulaştı.

trabzon çömlekçioğlu kentsel dönüşüm Haberi

trabzon çömlekçioğlu kentsel dönüşüm

TRABZON Belediye Meclisi 2014 yılı Mart ayı ilk meclis toplantısını Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında gerçekleştirdi. Mart ayı toplantıları mevcut meclisin son toplantıları olurken, Gümrükçüoğlu meclisin açılışında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi sunumunda bulundu. Gümrükçüoğlu, Çömlekçi'de yıkımların başladığına dikkat çekerek, "Bilindiği gibi TOKİ ile birlikte yürüttüğümüz en önemli projelerden biri olan Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde fizibilite çalışmaları tamamlandı. Halihazır haritalar çıkarıldı. 

İmar planı yapıldı. Gayrimenkul değerleme çalışmaları bitirildi. Alan üzerinde uygulanacak avan proje tamamlandı. Ada ada yapımı gerçekleştirilecek bu önemli projede vatandaşlarla yapılan görüşmeler neticesinde kamulaştırılan binaların yıkımlarına başlandı. Çömlekçi'de sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin birinci etabında 508 hak sahibinden 200'ü ile anlaşma sağlanırken, şu ana kadar 193'üne ödemeleri yapıldı. Toplam 123 binanın kamulaştırılacağı Çömlekçi 1. Etap Kamulaştırma çalışmalarında bugüne kadar...