18 / 05 / 2024

Trabzon Erikbeli Turizm Tesislerine ne kadar yatırım yapıldı

Trabzon Erikbeli Turizm Tesislerine ne kadar yatırım yapıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Tonya ilçesinde işadamı Atilla Ataman tarafından yaklaşık 8 milyon TL mal olması planlan Erikbeli Turizm Tesisleri Temel atma törenine katıldı.

Trabzon Büyükşehir ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar'da ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsa satacak. Arsanın satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Trabzon’ da Orta Doğulu turistler şehre 1 milyar dolar kazandırdı!

Trabzonlu esnaf Ahmet Tosun "Arapların Trabzon'u tercih ettiklerini biliyorduk. Ama bu yıl beklediğimizden daha fazla Arap turist yoğunluğu oldu. Çok fazla alışveriş yapıyorlar. Fakat çok şükür, turizm sezonu hareketli geçti. Çok mutluyuz". İşte haberin devamı...

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Eyüpsultan'da Hüseyin Başaran tarafından açıldı.

Trabzon Uzungöl'ün imar planları değişti! 

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'ün imar planları değişti. Yeni planlara göre; konut ve pansiyonlar için 2, oteller için 3 kat sınırlaması getiriliyor.

Trabzon Uzungöl'de yıkımlar yeniden başlıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Proje ile çevrede bulunan kaçak yapılar ortadan kaldırılacak.

Trabzon Tonya'daki otele helikopter pisti mi yapılacak?

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman, Ağustos ayında Tonya Erikbeli yaylasındaki otelinin açılışını yaptı. Açılışa giderken ulaşımda zorluk çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, otele helikopter pisti gerekiyor dedi...

Trabzon Kızlar Manastırı’nın Kültür ve Turizm Bakanlığına tahsisi iptal edildi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde alınan kararla tarihi Kızlar Manastırı’nın Kültür ve Turizm Bakanlığına tahsisi iptal edildi.

Trabzon’da yabancıya konut satışında rekor!

Turizm değerini her geçen sene yükselten Trabzon’da yabancılara yapılan konut satışları 2018'de rekor seviyeye ulaştı. 

Uzungöl'de imar planı gecikti!

Trabzon’un turizm merkezi Uzungöl’ü ‘koruma imar planı’nı mahkeme iptal etti. Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, “İmar planı gecikince vatandaş kaçak yapıya yöneldi” diye açıklama yaptı. 

Trabzon'a yeni turizm yatırımları geliyor!

Trabzon'da büyük bir değişim yaşanıyor. Bölge turizmini geliştirmek için Karadeniz Master Planı projesi hazırlanıyor. Proje ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Trabzon Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Trabzon Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 9 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necati Gür, Fatih Gür ve Abdullah Gür ortaklığında kuruldu.

Trabzon'a 3 yeni Uzungöl geliyor!

Orman Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Trabzon'daki Uzungöl gibi 3 yeni tabiat turizm merkezi için düğmeye bastı.

Trabzon Erikbeli Turizm Tesislerine ne kadar yatırım yapıldı Haberi

Trabzon Erikbeli Turizm Tesislerine ne kadar yatırım yapıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Erikbeli Turizm Tesisleri Temel atma törenine katıldı. Trabzon’da 14 yılda 14 katrilyon TL’lik hizmete imza attıklarını kaydeden Soylu, “Trabzon 14 yılda 14 katrilyon hizmetin altına imza attı. Hep yıl 1 katrilyon bu önemli bir süreç, bu yollar, okullar, üniversiteler, yüksek okullar, fakülte binaları, kaymakamlık binaları, hastaneler bütün bu eserlerin tamamında Allah’a şükürler olsun ki hem hükümetimizin, hem iktidarımızın hem de milletin kendisine sürekli olarak şu sözle beraber rehber gören 'biz efendi olmaya değil biz hizmetkar olmaya geldik' diyen bir anlayışın, AK Parti'nin imzası var” dedi. 


Burada Hendek Kazılmıyor 

İşadamı Atilla Ataman tarafından yapılan yatırımdan övgü ile söz eden Bakan Soylu, “Burada biz hizmet yapılıyor. Burada bilmenizi isterim ki burada hendek kazılmıyor. Bilmenizi istiyorum ki...