09 / 05 / 2024

trabzon eski Merkez Bankası kent müzesi

trabzon eski Merkez Bankası kent müzesi

Trabzon'da kurulmakta olan Kent Müzesi için başlatılan çalışmalar sürdürülüyor. Kahramanmaraş Caddesi'nde bulunan eski Merkez Bankası binasının Kent Müzesi'ne dönüştürülmesi için başlatılan restorasyon ve inşaat çalışmaları devam ediyor.

Merkez Bankası Başkanı bile İstanbul’da ev kiralayamıyorsa asgari ücretli ne yapsın?

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabından "Merkez Bankası Başkanı bile İstanbul’da ev kiralayamıyorsa asgari ücretli ne yapsın?" diye sordu. İşte Babuşcu'nun o açıklamasına gelen yanıtlar...

Merkez Bankası Eski Başekonomisti Kara: ‘Döviz rezervleri erimeye devam ediyor’

3 gün önce gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CDS ve mevduat faizlerinin yükselme süreci devam ediyor. Altın satışlarının da etkisiyle Merkez Bankası rezervleri baskı altındayken, Merkez Bankası Eski Başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara, “Döviz rezervleri erimeye devam ediyor” ded

Uzman isim asgari ücrete ara zammı yorumladı! 'Zam gelse dahi...'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, asgari ücrete temmuz ayında ara zam yapılacağını söylemesinin ardından, Eski Merkez Bankası Başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara “Enflasyonist ortamda aylığınıza zam olsa bile mutlu olmazsınız nedeni enflasyonun alım gücünü süratle eriteceğini bilirsiniz” açıklamasını yaptı.

TOKİ Trabzon Merkez 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Merkez 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Merkez projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Merkez 2022 sosyal konut projesi...

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

Merkez Bankası'nın elindeki rezervler son 20 yılın en düşük seviyesinde

Türkiye 2001 kriziyle kıyaslanamayacak bir ekonomik türbülansın içine girdi. Eski Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Özatay, krizin derinliğini önceki gün yaptığı açıklamada dikkat çekmişti. Ortaya çıkan veriler bankanın elindeki rezervlerin son 20 yılın en düşük seviyesinde olduğunu o

Eski Merkez Bankası Başkan Yardımcısı ekonomik krize dikkat çekti, 2002'yi işaret etti!

2001 krizinin şubat ayı içerisinde çıktığına ve mayıs ayında güçlü ekonomi programının uygulandığına dikkat çeken Özatay, enflasyonu düşürmenin güç olmadığını, ancak ciddi bir program uygulanması gerektiğinin altını çizdi.

Eski Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Prof. Özatay'dan büyük kriz uyarısı: 20 yıl öncesinden kötü

Türkiye'de son 6 ayda zirveye çıkan enflasyon, döviz kurundaki artışlar, piyasalarda yaşanan sıkışmanelerin habercisi? Ekonomi, iktidarın iddia ettiği gibi önümüzdeki dönemde rayına mı girecek yoksa çok daha büyük krizler bizi mi bekliyor? Prof. Dr. Fatih Özatay çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Eski Hazine yöneticisinden olay dolar çıkışı! Merkez Bankası’nın 1 günde ne kadar dolar sattığını deşifre etti

Eski Hazineci ve Ekonomist Kerim Rota, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın geçtiğimiz Cuma günü ne kadar dolar satış yaptığını açıkladı.

Ekonomist Kerim Rota'dan Merkez Bankası ve dolarla ilgili korkunç iddia

Eski Hazineci ve Gelecek Partisi Ekonomi Politikaları Başkanı Kerim Rota, Merkez Bankası'nın dün 1.72 milyar dolar satış yaptığını ve bu politikaların felakete yol açacağını savundu.

Merkez Bankası’nın eski Başkekonomisti Hakan Kara canlı yayında kalan son mermiyi açıkladı! Zor günler için saklandı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) eski Başekonomisti Hakan Kara, ekonomideki son gelişmelerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Merkez Bankası eski Başekonomisti'nden flaş açıklama:

Merkez Bankası eski Başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara, iktidarın ekonomik toparlanma için sakladığı son mermiyi açıkladı.

Herkesin merak ettiği enflasyona endeksli tahville ilgili bomba detayı Merkez Bankası eski Başekonomisti açıkladı

Merkez Bankası’nın eski Başekonomisti Hakan Kara, enflasyona endeksli tahville ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

trabzon eski Merkez Bankası kent müzesi Haberi

trabzon eski Merkez Bankası kent müzesi

Trabzon'da kurulmakta olan Kent Müzesi için başlatılan çalışmalar sürdürülüyor. 

Kahramanmaraş Caddesi'nde bulunan eski Merkez Bankası binasının Kent Müzesi'ne dönüştürülmesi için başlatılan restorasyon ve inşaat çalışmaları devam ediyor. 

Büyüksehir Belediyesi'ne ait olan tarihi bina, Oltan Vakfı'nın maddi katkılanyla Kent Müzesi'ne dönüştürülüyor. Trabzon'a; tarihe, kültür ve sanata verdikleri katkılardan dolayı Oltan Vakfı'na teşekkür eden Büyüksehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Oltan Vakfımız 4,5 milyon TL'lik harcama yaparak kültür ve sanat şehri olan, Doğu Karadeniz Bölgesi'nin başkenti konumunda bulunan şehrimize müze kazandırmış olacak. Kendilerine kentim ve hemserilerim adına şükranlarımı sunuyorum" dedi. Eski Merkez Bankası binasının Kent Müzesi'ne dönüştürülme çalışmalarının iki aşamadan oluştuğunu kaydeden Gümrükçüoğlu, "ilk olarak bin 500 metrekarelik kapalı alanın inşaatı yapılacak. Bu çalışmalar binanın dış görüntüsüne sadık kalınarak gerçekleştirilecek. 

Bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte...