09 / 05 / 2024

trabzon gazipaşa mahallesi 2014

trabzon gazipaşa mahallesi 2014

Trabzon Ortahisar Gazipaşa ve Cumhuriyet mahallelerinde yer alan tescilli taşınmazların korunma alanlarının belirlenmesine ilişkin Trabzon Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü tarafından uzman raporu hazırlandı...

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

Kadıköy İbrahimağa Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda! 

Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi, 1421 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Beyoğlu Kaptanpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, 1453 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Ataşehir Esatpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi Esatpaşa Mahallesi 1995 Ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Parsel ve 1996 Ada 1 Parsel ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Gazipaşa Selinus Bölgesi'nin imara açıldığı iddiası mecliste!

Antalya ili Gazipaşa ilçesinde bulunan Selinus Bölgesinin imara açıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Gazipaşa'da çatıdan düşen inşaat işçisi ağır yaralandı!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çatı inşaatında çalışan inşaat işçisi Murat Uysal, dengesini kaybederek, kafa üstü yere düştü. Murat Uysal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Şırnak Millet Bahçesi 2021'de açılacak!

Millet Bahçeleri Projeleri kapsamında da Şırnak'ta çalışmalar yürütüldüğünü dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Şırnak'ta Gazipaşa Mahallesi'ndeki 120 bin metrekarelik alanda Millet Bahçesi'ni projelendiriyoruz" dedi.

Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatı hızla yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Gazipaşa'da inşa edilen kültür merkezi tamamlanıyor. Toplam 7 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve 5 bloktan meydana gelecek projede kaba inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden Antalya Gazipaşa'daki yapılaşmaya tepki!

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden, Gazipaşa ilçesinin 3. derece doğal sit olarak tescilli kıyı şeridinin 'Turizm Tesis Alanı' olarak planlanmasına tepki gösterildi...

Elazığ Rüstem Paşa Mahallesi için riskli alan kararı!

Elazığ ili, Merkez ilçesi, Rüstem Paşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Gazipaşa'da imar planına tepki gösterenler eylem yaptı!

Gazipaşa ve Antalya Belediyesi tarafından onaylanan Gazipaşa'da yapılan imar planına tepki gösteren vatandaşlar, "Yapılan planlama ile ilçe halkı, sahilleri kullanamayacak" dedi...

Antalya Gazipaşa Belediyesi'nin imar değişikliği tepki yarattı!

Antalya Gazipaşa Belediyesi, yaptığı skandal imar değişikliği ile vatandaşın sahildeki arsalarını bir yatırımcının arazisi ile birleştirdi. Yaklaşık 1.7 milyar liralık gelir elde edildi...

trabzon gazipaşa mahallesi 2014 Haberi

trabzon gazipaşa mahallesi 2014


Trabzon Ortahisar Gazipaşa ve Cumhuriyet mahallelerinde yer alan tescilli taşınmazların korunma alanlarının belirlenmesine ilişkin Trabzon Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü 12 Mayıs 2014 tarihinde uzman raporunu sundu.


Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, sit alanı dışında, Gazipaşa ve Cumhuriyet mahallelerinde yer alan, Ek-1 listede ada ve parsel numaraları belirtilen tescilli taşınmazların korunma alanı sınırının Ek-2’deki kadastral haritada gösterildiği şekilde belirlenmesine, korunma alanında yapılacak olan her türlü inşai ve fiziki uygulama öncesinde Trabzon Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'ndan izin alınması gerektiğine karar verildi.


İşte karar;


Kültür ve Turizm Bakanlığından:


TRABZON KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU

KARAR

Toplantı Tarihi ve No    : 17/07/2014     -94                    Toplantı Yeri :  TRABZON

Karar Tarihi ve No        : 17/07/2014...