05 / 05 / 2024

Trabzon hastane binası yıkımları

Trabzon hastane binası yıkımları

Trabzon'da, arsasına SGK İl Müdürlüğü binası yapılacak olan eski Trabzon Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi binasının büyük bölümü iş makineleriyle yıkıldı. Binanın yıkım anı görüntülendi.

Deprem bölgesinde ayakta kalan 2 binada gündeme gelen sismik izolatör nedir?

Kahramanmaraş depremlerinde iki hastane binası ayakta kaldı. Bu binaların zemininde kullanılan sistem merak konusu oldu. Sismik izolatör olarak kullanılan sistem nedir ve nasıl işe yarıyor?

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay ili, Kırıkhan ilçesi, Çankaya Mahallesi, 0 ada 696 parselde yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL'ye satıyor...

Hatay Dörtyol'da 76.7 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Dörtyol İcra Dairesi, Hatay ili, Dörtyol ilçesi, Özerli Mahallesinde yer alan 11 bloklu hastane binasını 76 milyon 741 bin 608 TL'ye satıyor...

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay Kırıkhan'da yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Kuşadası'nda 10.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası ve arsası!

Kuşadası İcra Dairesi, Aydın, Kuşadası Türkmen Mahallesi'nde yer alan hastane binası ve arsasını satışa çıkardı.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin 1.1 milyar TL'lik ihalesini Kalyon İnşaat aldı!

Trabzon Şehir Hastanesi'nin yapımı için yaklaşık 1.1 milyar TL'lik ihaleyi Kalyon İnşaat kazandı. İmzalanan sözleşmeye göre hastane inşaatının 2023'ün başına kadar bitirilmesi planlıyor.

Milas'ta hastane binasının tahliyesi meclis gündeminde!

Muğla'nın Milas ilçesindeki bir hastane binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep’e 300 yataklı yeni hastane binası inşa edilecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep'e 300 yataklı hastane ek binası inşa edilecek. 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne ek bina olarak yapılacak hastanede 140’ı tek kişilik olmak üzere 182 oda bulunacak. 

TSYD Trabzon Şubesi yeni hizmet binası açıldı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'nin yeni binası tamamlanarak hizmete açıldı...

Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisine AVM mi yapılacak?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, yaklaşık 50 yıl boyunca hastane binası olarak hizmet sunduktan sonra yıkılan eski Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisinde ne yapılacağına ilişkin belirsizlikler olduğunu açıkladı.

Karabük Eskipazar Devlet Hastanesi binasının akıbeti mecliste!

Karabük ilinde 2017 yılında açılan Eskipazar Devlet Hastane binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Aksoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon'daki yeni otogar binasında 'dere yatağı' iddiası!

Trabzon’da yapılacak yeni terminal binasının dere yatağında bulunduğu ve bu projeden vazgeçilmemesi durumunda yeni bir felakete yol açılacağı ileri sürüldü. 

Kırşehir Devlet Hastanesi'nin ek bina inşaatının akıbeti mecliste!

Kırşehir Devlet Hastanesinin tamamlanmayan ek bina inşaatının akıbeti ve yapılacağı açıklanan yeni hastane binası meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon hastane binası yıkımları Haberi

Trabzon hastane binası yıkımları

Trabzon'da Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) devredilen ve arsasına modern bir SGK İl Müdürlüğü binası yapılacak olan Eski Trabzon Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi binasının büyük bölümü yıkıldı. Binanın yıkım anı görüntülendi.


Yenicuma Mahallesi Yenicuma Caddesi'nde yer alan ve yaklaşık 50 yıl hizmet verdikten sonra SGK'ya devredilen Eski Trabzon Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi binasının yıkılarak yerine SGK İl Müdürlüğü binası yapılması kararlaştırıldı.


Bunun üzerine hastane binasının yıkım işlemine başlandı Bir süredir devam eden çalışmalar sonucu eski hastane binasının tamamına yakını iş makinelerince yıkıldı. Yıkım anı kameralarca görüntülendi.


Yıkım çalışmalarını izleyen SGK İl Müdürü Musa Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, kurumlarının yeni hizmet binasının Yenicuma Mahallesi'nde hizmet vereceğini belirterek, "SGK Trabzon İl Müdürlüğü yeni hizmet binasını, eski doğum hastanesi arsasını kullanmak suretiyle...