30 / 04 / 2024

trabzon hayvan barınağı

trabzon hayvan barınağı

Trabzon'da 4,5 milyon liraya mal olması planlanan modern merkez, 89 dönüm arazi üzerinde kuruldu. Merkezde tüm sokak hayvanları ve doğada yaralanmış her türlü canlının tedavileri yapılacak.

Trabzon'da Türkiye'nin en büyük hayvan barınağı inşa ediliyor!

Trabzon'da Türkiye'nin en büyük ve modern hayvan barınağının yapımına başlandı.Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi'nin kente kazandıracağı belirtildi.

İzmir’de 2018'de 811 bin 453 kaçak yapı imar barışına başvurdu!

6.9’luk depremle sarsılan İzmir’de 2018 yılındaki “İmar Barışı”na rekor düzeyde başvuru yapılmıştu. Toplam 811 bin 453 başvurunun yapıldığı İzmir, nüfusa oranlandığında Türkiye’nin en yüksek kaçak yapı başvurusu yapılan kenti olmuştu.  

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Seferihisar Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne onay!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yapılması planlanan ve tartışmalara yol açan Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne Cumhurbaşkanlığı'nca onay verildi.

İmar Barışı'na en çok başvuru Beykoz'dan yapıldı!

İstanbul’da imar Barışı'na en çok başvuru yapılan ilçe Beykoz oldu. Beykoz’da 35 binin üzerinde kişi başvuruda bulundu.

İmar barışına aykırı 4 bin 333 kaçak yapıdan 519'u yıkıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca korunan alanlarda yapılan denetimlerde tespit edilen "İmar Barışı"na aykırı 4 bin 333 kaçak yapıdan şimdiye kadar 519'u yıkıldı.

Ünlü rapçi Massaka Fethiye'de barınak yaptıracak!

Rap müzik şarkıcısı Massaka Fethiye'de hayvan barınağı yaptıracak. Massaka, bu planıyla Kıvanç Tatlıtuğ'a göndermede bulundu.

İmar barışına 10 milyon 300 bin bağımsız birim başvurusu yapıldı!

İmar barışına 10 milyon 300 bin bağımsız birimin başvurusu yapıldı. İmar barışı uygulamasından  aklaşık 24 milyar lira yapı kayıt belgesi bedeli tahsil edildi...

 Uzungöl’de imar barışına aykırı yapıların yıkımı için bekleyiş sürüyor!

Trabzon’un Çaykara ilçesinde yer alan Uzungöl’deki imar barışına uygun olmayan yapıların yıkımı için son tarih 5 Ekim olarak belirlenmişti. Yapıların sahiplerinin binaları boşaltmaması üzerine yıkım gerçekleştirilemedi. Yıkım için bekleyiş sürüyor…

İmar barışına aykırı 4 bin kaçak yapı tespit edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından özel çevre koruma bölgelerinde ve doğal sit alanlarında imar barışına aykırı 3 bin 956 yapı belirlendi. Bu yapılardan 423'ü yıkılırken, bin 278'i için suç duyurusu yapıldı.

Avukat Enver Alcan yıkım kararı olan villası için imar barışına katıldı! 

Avukat Enver Alcan, yıkım kararı olan villası için imar barışına katıldı.Villası için 229 bin lira ödeme yaptı. Ödediği parayı evin eski sahibi Mehmet Hattat’tan almak için dava açtı.

Veterinerler TOKİ’ye başvurdu!

Veteriner hekimler TOKİ'ye hayvan barınağı için başvuru yaptı. Hekimler, sadece İstanbul ve Ankara’da 800 bine yakın sokak hayvanı bulunduğunun altını çizdi.

Ekrem İmamoğlu'nun Çanakkale'de balıkçı barınağı mı var?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Çanakkale'de balıkçı barınağınız mı var sizin?" sorusuna bakın ne yanıt verdi...

İmar barışına 10 milyon 250 bin başvuru geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "İmar barışı başvuru süremiz 15 Haziran'da doldu. Ödeme süremiz de 30 Haziran 2019 tarihinde tamamlanıyor. Bugüne kadar imar barışına 10 milyon 250 bin vatandaşımız başvurdu" dedi...

trabzon hayvan barınağı Haberi

trabzon hayvan barınağı

Trabzon'da yapımına başlanılan ve yaklaşık 4,5 milyon liraya mal olması planlanan Türkiye'nin en büyük ve modern hayvan barınağında sona gelindi.


Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yaptığı yazılı açıklamayla, 'Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi'ni kente kazandırdığını belirtti.


89 dönüm alan üzerine kurulan merkez, 450 köpek kapasiteli olacak. Merkezde tüm sokak hayvanları ve doğada yaralanmış olan her türlü canlının tedavilerinin yapılacağı bölümler ve ameliyathaneler yer alacak.


Ayrıca, ziyaretçiler için dinlenme yerleri de inşa ediliyor. Tesisin tümündeki inşaat faaliyetinin yüzde 70'i tamamlandı.


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Türkiye'de hayvan dostu barınakların en büyüğü, en kapasitelisi ve tabiatın en güzel bölgesinde yer alanı, Trabzon'un Çağlayan Kendirli Mahallesi'nde şehrimize, insanlığa kazandırıyoruz. Burada elektriğini jeneratörle, suyunu taşıyarak kullanan yüklenici firma arkadaşlarıma ve tüm çalışma arkadaşlarıma Trabzon...