07 / 05 / 2024

Trabzon Köy Ürünleri Pazarı kiralık dükkan 2018

Trabzon Köy Ürünleri Pazarı kiralık dükkan 2018

Trabzon Köy Ürünleri Pazarı'ndaki 105 adet dükkan, 1 adet esnaf lokantası, 4 adet çay ocağı ve 1 adet tuvalet kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 8-9 Ekim 2018 tarihlerinde yapılacak....

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sancak ve Sarven Köseyan ortaklığında kuruldu.

TÜİK, fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı! Zirve yüzde 22,4 ile çocuk giyimde!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri peş peşe açıkladı. Bu noktada fiyatı en çok artan ürün yüzde 22,4 ile çocuk giyimi oldu.

Tarım ürünleri üretici fiyatları yüzde 71,96 artış gösterdi

Tarım ürünleri üretici rakamları, bu senenin eylül ayında yıllık yüzde 71,96, aylık bazda da yüzde 4,34 artarak yükseldi. İşte ayrıntılar...

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

Migros'ta kırmızı et ürünleri yüzde 10 indirim! Kuzu ve dana et fiyatları dip yaptı!

Migros Market kırmızı et ürünlerine yüzde 10 indirim yaptı. Söz konusu kampanyaya 71 adet ürün dahil edildi. İşte indirimli et ürünleri ve fiyat listesi...

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu! 

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülseren Kekeç tarafından kuruldu.

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selim Emirhan tarafından kuruldu.

Türkiye'nin su ürünleri ihracatında çipura, levrek ve Türk somonu zirveye oturdu! Balık hal fiyat listesi 17 Ocak 2023

Rusya Federasyonu başta olmak üzere 96 ülkeye gerçekleştirilen su ürünleri ihracatı, geçen yıla oranla miktarda yüzde 4, değerde yüzde 17 arttı. Peki İstanbul Balık halinde çipura, levrek ve Türk somonu ne kadar? İşte detaylar...

Kore güzellik ürünleri şimdi yüzde 30 indirimli! Watsons K-beauty ürünleri 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Korelilerin cam gibi ciltlerinde kullandığı ürünler şimdi Watsons mağazalarında sizleri bekliyor. Yüz temizleme jellerinden maskelere, serumlardan toniklere her şey yüzde 30 indirimli satışta! İşte, Watsons K-beauty 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Trabzon Köy Ürünleri Pazarı kiralık dükkan 2018 Haberi

Trabzon Köy Ürünleri Pazarı kiralık dükkan 2018

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı Köy Ürünleri Pazarı projesi kapsamında dükkan kiralama ihalesi yapacak. İhale, Trabzon Büyükşehir Belediye Encümen salonunda 8-9 Ekim 2018 tarihlerinde yapılacak.

Ortahisar ilçesine bağlı Pazarkapı Mahallesinde yapılması planlanan Köy Ürünleri Pazarı’ndaki 105 adet dükkan, 1 adet esnaf lokantası, 4 adet çay ocağı ve 1 adet tuvalet, proje üzerinden 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45’inci maddesi uyarınca açık teklif usulü ile 10 yıllığına kiraya verilecek.

İhale şartnamesi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Dairesi Başkanlığından 100 TL bedel karşılığında temin edilebilir veya ücretsiz olarak görülebilir.

İhaleye katılacaklardan istenecek belgeler

Gerçek kişiler

1.    Nüfus cüzdan sureti
2.    İkametgah belgesi
3.    Noter tasdikli imza beyannamesi
4.    Geçici teminat bedeli veya teminat mektubu
5.    Şartname alındı makbuzu
6.    Vekalet ise vekaletname ve vekilin imza beyannamesi
7.  ...