04 / 05 / 2024

Trabzon mini arap şehri

Trabzon mini arap şehri

TRABZON Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon'a gelen Armada Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muhammet Raıf Hakmi ve Ceo Dr. Jamal Abdalla Dubai'i makamında kabul etti.

Trabzon hasırı mini set fiyatı ne kadar? Trabzon hasırı mini set fiyatları kaç lira? 14 Kasım 2022 fiyat listesi 

Trabzon hasırı mini setler, özel günlerde kombinlerin incelikli bir şekilde tamamlanmasını sağlar. Kendine has tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken bu Trabzon hasırı mini set fiyatları ne kadar? İşte Trabzon hasırı mini set fiyat listesi...

Trabzon’ da Orta Doğulu turistler şehre 1 milyar dolar kazandırdı!

Trabzonlu esnaf Ahmet Tosun "Arapların Trabzon'u tercih ettiklerini biliyorduk. Ama bu yıl beklediğimizden daha fazla Arap turist yoğunluğu oldu. Çok fazla alışveriş yapıyorlar. Fakat çok şükür, turizm sezonu hareketli geçti. Çok mutluyuz". İşte haberin devamı...

Trabzon Kayabaşı Yaylası'nda 'Haç Sembollü' yapı tartışması!

Trabzon Akçaabat Kayabaşı Yaylası'nda, iki Arap ailenin satın aldığı arsa üzerinde hayata geçirdiği villaların dış cepheleri, Hristiyanların dini sembolü 'haç' işaretini anımsattığı iddiasıyla tartışma yarattı.

Trabzon'da 'haç sembollü' yapı tartışması!

Trabzon Akçaabat'taki Kayabaşı Yaylası'nda, iki Arap ailenin satın aldığı arsa üzerine inşa ettirdiği villaların dış cephelerinin Hristiyanların dini sembolü 'haç' işaretine benzemesi tartışmalara yol açtı.

Trabzon'da Araplara arazi satışı yargıya taşındı!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde otel ve alışveriş merkezi yapılmak üzere Şehit Üstteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı'nın Arap yatırımcılara satılması yargıya taşındı. Vatandaşlar, arazi satışının iptali istemiyle dava açtı.

Trabzon'da Arap tercümanlar ve ayakçılar sektöre zarar veriyor!

Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, inşaat sektöründe hareketliliğin seçim sonrası başladığını ancak Arap tercümanlar ve ayakçıların emlak sektörüne zarar verdiğini dile getirdi. 

Araplar Trabzon'da emlak fiyatlarını uçurdu!

Arap yatırımcıların Karadeniz'e ve Trabzon'a olan ilgisi bölgede fiyatları yükselmesine neden oldu. Araplar Trabzon'da emlak fiyatlarını uçurdu.

Arap turistlerin tercihi günübirlik evler!

Trabzon'a gelen Arap turistlerin oteller yerine günübirlik kiraladıkları evlerde kalmayı tercih ettiği belirtildi.

Araplar Trabzon'da yatırım yapmak istiyor!

Arap Turizm Örgütü Trabzon'a ziyarette bulundu. Vali Yücel Yavuz ile görüşen örgütün başkanı Dr. Al Fehaid, 20 Arap iş adamının bir araya gelerek büyük bir yatırım yapmak istediklerini söyledi.

Arap yatırımcılarından Karadeniz'e milyarlık yatırımlar!

Arap yatırımcılar Türkiye’ye akın etti. Dubaili Armada Grup, Trabzon’da 1 milyar dolar yatırımla ayyıldız konseptinde otel, kongre merkezi ve marina inşa edecek. Suudi Emaar ise Karadeniz’e ‘Disneyland’ı getirmeyi planlıyor.

Arapların konutta yeni gözdesi Trabzon Yomra oldu!

Körfez ülkelerinden gelen turistlerin Türkiye'deki ilk adreslerinden biri olan Trabzon'da, son yıllarda konut ve gayrimenkul satışından en büyük payı Yomra ilçesi aldı. İlçede son 3 yılda yapılan 3 bine yakın konuttan 300-350'sini Arap turistlerin aldığını söyledi.

Trabzon Körfez yatırımcılarından büyük ilgi görüyor!

TRABZON Valisi Abdil Celil Öz, şehre gelen Arap turist sayısının 300 bini geçtiğini ve Körfez yatırımcısının bölgede bir Araplar şehri kurmayı planladıklarını söyledi.

Körfez yatırımcısı Trabzon'a Arap şehri kuracak!

Şehre gelen Arap turist sayısının 300 bini geçtiğini ve Körfez yatırımcısının bölgede bir Arap şehri kurmayı planladıklarını söyledi.

Trabzon mini arap şehri Haberi

Trabzon mini arap şehri

Ziyarette insanıyla, kültürüyle, yaşam şekliyle Trabzon'un Arap dünyasıyla pek çok ortak yönünün olduğunu ifade eden Vali öz, "Son yıllarda bu ortak yönün getirdiği sıcak ilişkiler sonucu turizmde ve çeşitli alanlarda somut sonuçlar elde edilmeye başlandı. Arap dünyasının ve buraya ilgisi olan diğer ülkelerin turizm başta olmak üzere farklı sektörlerde yatırım yapmak istemeleri gelişim sürecini ve kurumsal yapılanmayı hızlandıracaktır. Arap dünyasından ilimize yıllık 300 binlere ulaşan bir ziyaretçi sayısı var. Öyle inanıyorum ki önümüzdeki süreçte bu rakam daha da artacaktır. dedi. 



Armada Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muhammet Raıf Hakmi de "Trabzon'u ve insanlarını çok sevdik. Kendimizi evimizdeymiş gibi hissettik. Arap insanları ile Türk insanı arasında pek çok ortak nokta var. 



Sağlık turizmi, üniversite ve tatil köyü gibi alanlarda uluslararası çapta bir...