02 / 05 / 2024

Trabzon MOBİAD

Trabzon MOBİAD

MOBİAD Başkanı Bektaş, dünyadaki mobilya sektörünü incelemek için fuarların çok önemli olduğuna dikkat çekti. Bektaş, Trabzon'a 2 bin kişinin istihdam edeceği 300 milyonluk mobilya kent projesinin hayata geçeceğini söyledi.

Trabzon setlerinde yüzde 22'ye varan indirim başladı! En uygun Trabzon seti ne kadar? Elizi 16 Şubat fiyat listesi

Trabzon ilindeki kadınların el işçiliği ile ortaya çıkan ve adını oradan alan Trabzon hasır setlerinin fiyatları merak ediliyor. Elizi tüm Trabzon setlerinde yüzde 22'ye varan indirim başlattı. Peki en uygun Trabzon seti ne kadar? Elizi 16 Şubat fiyat listesi.

Trabzon'daki sahil ve yaylalarda Karavan Park Projesi hayata geçirilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi, Trabzon'daki sahil ve yaylalarda uygulanacak olan "Karavan Park Projesi" hazırladı.

İnşaatın geliştiği yerde mobilya ihtiyacı doğar!

Özbekistan'da inşaat sektörünün hızla geliştiğini belirten MOBİAD Başkanı Alper Bektaş, inşaatın geliştiği yerde mobilya ihtiyacının da doğacağını söyledi...

Trabzon'da akılalmaz olay! Doktora gitti, evi yıkıldı!

Trabzon'un Arsin ilçesinde hasta torununu doktora götüren Gülsen Paslı,  geri döndüğünde tek katlı evinin yıkıldığını gördü. Eşyaları enkaz altında kalan kadın, evi anlaşmazlık yaşadığı kardeşlerinin yıktığını iddia etti.

Trabzon katlı otopark projesi için 25 milyon TL'lik kamulaştırma!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada “Böylesi dev projelerle Trabzon’umuzu dünyanın sayılı şehirlerinden biri haline getirmek yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

Uzungöl Teleferik Projesi için ilk adım atıldı!

Ünlü turizm merkezi haline gelen Trabzon'un Uzungöl bölgesinde hayata geçirilecek Uzungöl’de teleferik projesi için ilk adım atıldı. 3 bin 540 metre uzunluğunda olacak proje 2018 yılının Aralık ayında misafirlerini taşımaya başlayacak.

Trabzon tesis yatırımlarında altın çağını yaşıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un tesisleşmede altın çağı yaşadığını belirtti. Öztürk, son 14 yılda yatırımların arttığını söyledi.

MOBİAD Almanya'daki mobilya fuarına katıldı!

Mobilyacı İş Adamları Derneği (MOBİAD) Trabzon ekibi ve İhracatçılar Birliği temsilcilerinden oluşan 28 kişilik ekip, mobilya fuarına katılmak için Almanya'ya gitti.

Trabzon'a 300 milyonluk Mobilya Kent projesi geliyor!

MOBİAD Başkanı Bektaş, dünyadaki mobilya sektörünü incelemek için fuarların çok önemli olduğuna dikkat çekti. Bektaş, Trabzon'a 2 bin kişinin istihdam edeceği 300 milyonluk mobilya kent projesinin hayata geçeceğini söyledi.

Trabzon Tarihi Karagöz Meydanı için dev bir adım daha atıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, tarihi Karagöz Meydanını yeniden Trabzon’a kazandıracaklarını söyledi.

Trabzon Büyükşehir'den raylı sistem için dev adım!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hafif raylı sistem için 2017 yılı bütçesinde 252 milyon TL ödenek ayırmayı planladıklarını bildirdi.

Trabzon'da raylı sistem için ilk adım atıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin Eylül ayı dördüncü toplantısı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda icra edilen toplantıda ‘raylı sistem çalışmasının 2016 yılı performans programına ilave edilmesi ile ilgili müzakere’ oybirliği ile kabul edildi.

Trabzon Şehir Hastanesi Akyazı'ya yapılmalı!

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca, Akyazı’da yapılması planlanan Şehir hastanesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Trabzon MOBİAD Haberi

Trabzon MOBİAD

MOBİAD Trabzon ekibi ve İhracatçılar Birliği temsilcilerinden oluşan 28 kişilik ekip, mobilya fuarına katılmak için Almanya'ya gitti. MOBİAD Başkanı Alper Bektaş yaptığı açıklamada hem fuarların önemini anlattı hem de Trabzon'da kurulacak olan Mobilya Kent ile ilgili açıklamalarda bulundu. MOBİAD Başkanı Bektaş, dünyadaki mobilya sektörünü incelemek için fuarların çok önemli olduğuna dikkat çekerek, "MOBİAD olarak sektörümüzdeki yenilikleri ve gelişmeleri tüm dünya ülkelerinden mobilya sektör bileşenlerinin buluştuğu fuarı incelemek üzerine Almanya Köln şehrinde gerçekleştirilen İmm Colonge+Living Kitchenn 2017'ye katıldık. Bu etkinlikte şehrimiz ve ülkemiz adına görüşmeler ve ticari köprüler kurmayı hedefliyoruz. 


YER ARAYIŞIMIZ SÜRÜYOR 

Başkan Bektaş Trabzon'da gerçekleştirilecek olan Mobilya Kent için de önemli açıklamalarda bulundu. Yer arayışı içerisinde olduklarını ve kısa sürede yatırımı gerçekleştirmeyi planladıklarının altını çizen Başkan Bektaş, "Trabzon'da kurmak istediğimiz...