03 / 05 / 2024

trabzon okul projeleri

trabzon okul projeleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, "Ahilik başlı başına oluşturduğu gelenekle töreyle ve anlayışla bir milletin ticaret hayatının kuralları ve tanımlanmasıdır" dedi.

Trabzon'da yeni okul ve yurtlar bu yıl eğitim dönemine yetiştirilecek!

Trabzon'da toplamda proje bedelleri 100 milyon liraya yaklaşan okul ve yurt inşaatları 2015 - 2016 eğitim ve öğretim yılına yetiştirilecek. Yaklaşık 20 adet okul ve kamu binasının da çalışmalarına başlandı.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

8-9 Eylül 2022 tarihinde alışveriş yap, hediye 250 TL’ye kadar yüklü Trabzon Forum Param Kart kazan

Okullar açılırken anne ve babaları da alışveriş telaşı sardı. İşte firmalar da ardı ardına velilere yönelik okula dönüş kampanyalarını açıklamaya başladı. Okul dönüşü velilere destek olmayan firmalardan biri de Trabzon’un yeni yaşam merkezi Forum Trabzon.

Trabzon'da heyelan oldu evler toprak altında kaldı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde heyelan sonucu Oylum Mahallesi’nde boş haldeki 3 ev ile kullanım dışı okul, toprak altında kaldı. Mahalle yolunun ulaşıma kapandığı, 2 evin boşaltıldığı bölgede devam eden heyelan anları kameraya yansıdı.

TOKİ Trabzon projeleri için düğmeye bastı! Trabzon'a iki yeni projede 411 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. İşte Trabzonluların yüzünü güldüren o projeler ile ilgili detaylar...

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Büyükşehir'in projeleri masaya yatırıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da hayata geçirilecek olan projelerle ilgili toplantı yaptı.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon 2020 projeleri; Merkez, Araklı, Tonya, Sürmene ve Şalpazarı'nda inşa edilecek.

Trabzon'da bir okul çatlaklar nedeniyle boşaltıldı!

Trabzon'un Düzköy ilçesinde binasında çatlaklar bulunan Alazlı İlkokulu ve Ortaokulu binası boşaltıldı.

Trabzon'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'yla birlikte Trabzon'un kentsel dönüşüm projelerini masaya yatırdı.

trabzon okul projeleri Haberi

trabzon okul projeleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, "Ahilik başlı başına oluşturduğu gelenekle töreyle ve anlayışla bir milletin ticaret hayatının kuralları ve tanımlanmasıdır" dedi.


Soylu, Valilik Toplantı Salonu'nda, iş adamları Orhan ve Yüksel Özyurt kardeşler tarafından Araklı ilçesinde 7 milyon liraya yaptırılacak 24 derslikli ilkokulun protokolüne ilişkin imza törenine katıldı.


Bakan Soylu, bir soru üzerine Trabzon'daki programı kapsamında Ortahisar ilçesine bağlı Boztepe Mahallesi'ndeki Ahi Evran'ın adını taşıyan türbeyi de ziyaret ettiğini söyledi.


Türkiye'nin içinde bulunduğu coğrafyanın önemine işaret eden Soylu, "Bizim coğrafyamız, özellikle hem esnafın hem dürüstlüğün hem kazanmanın hem çalışmanın hem erdemin hem de tüm medeniyet değerlerimizin bunlarla beraber buluştuğu bir coğrafyadır. Böyle suyun kendi mecrasında aktığı gibi akmıyor her şey. Özellikle buna ait birtakım kurallar, belirlemeler, değerler söz konusu. Bu değerler...