13 / 05 / 2024

trabzon Okuldan Hayata projesi

trabzon Okuldan Hayata projesi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı AB Proje Ofisi’nin AB Hibe Fonlarından yararlanarak hazırladığı ‘Okuldan Hayata’ adlı proje ile 50 genç mimar ve mühendis geleceğe hazırlanıyor.

Kasır Living Bostancı'da yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı!

Kasır Yapı tarafından Trabzon'da hayata geçirilen Kasır Living Bostancı'da  yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Kasır Living Bostancı'da villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ Trabzon projesi için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'da 26 afet konutu inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Trabzon Ortahisar'a 327 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da 327 adet konut ve 4 adet dükkan hayata geçirecek.

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantılarında Pazarkapı'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı. 

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni lojman!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat ilçesinde 59 yeni lojman hayata geçirecek.

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut hayata geçirecek.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesi 2 Eylül'de!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi hedefleyen TOKİ, Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesini 2 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

Trabzon Çömlekçi'de dönüşüm başlıyor!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Trabzon'da Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor.

Trabzon'da seyir kuleli park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince inşa edilen proje kapsamında, yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerine "Ekopark" tarzında, seyir kuleli, ahşap yürüyüş platformu ile kafe tarzında ünitelerin bulunacağı park hayata geçirilecek.

Trabzon'da hobi bahçesi ve park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince hayata geçirilen proje kapsamında, yaklaşık 3 dönüm arazi üzerine "Ekopark" tarzında, yanında meyve ve hobi bahçesinin de yer alacağı yeni bir park inşa edilecek.

Trabzon'daki sahil ve yaylalarda Karavan Park Projesi hayata geçirilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi, Trabzon'daki sahil ve yaylalarda uygulanacak olan "Karavan Park Projesi" hazırladı.

trabzon Okuldan Hayata projesi Haberi

trabzon Okuldan Hayata projesi


Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı AB Proje Ofisi’nin AB Hibe Fonlarından yararlanarak hazırladığı ‘Okuldan Hayata’ adlı proje ile 50 genç mimar ve mühendis geleceğe hazırlanıyor.


‘Sektörel Yatırım Alanlarında Genç İstihdamının Desteklenmesi’ kapsamında hazırlanan proje ile Mimarlık ve Mühendislik bölümü son sınıfta okuyan veya bu bölümlerden mezun olan 19-29 yaş arası 50 gencin iş piyasasına katılmalarını hızlandırmak ve gençlerin istihdam edilebilirliğinin artırılması hedefleniyor.


Trabzon Ticaret ve sanayi Odası ile Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin paydaş olduğu yaklaşık 224 bin Avroluk projeye alınan 50 genç mimar ve mühendise 12 aylık eğitim verilecek.  Şubat 2016 tarihinde başlayan eğitim ile 50 kursiyer teorik eğitim yanında staj programları ile mesleki bilgi ve becerilerini geliştirme imkanı buluyor.  Trabzon Büyükşehir Belediyesi Hamamizade İhsan bey kültür Merkezi...