26 / 05 / 2024

Trabzon Ömer Yıldız

Trabzon Ömer Yıldız

ADALET ve Kalkınma Partisi Trabzon milletvekili aday adayı Ömer Yıldız, Trabzon’un dünya şehri olabilmesi için tren yolu, hafif raylı sistem ve teleferik projesinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Trabzon Yıldız Myworld 4 ev fiyatları!

Trabzon Yıldız Myworld 4 ev fiyatları 450 bin liradan başlıyor. Yıldız Myworld 4 Trabzon projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor...

Yıldız MyWorld Trabzon 4 fiyatlar!

Yıldız MyWorld Trabzon 4 fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Yıldız MyWorld Trabzon 4 projesinde ilk dört blok 3 ay sonra teslim ediliyor...

Trabzon Yıldız Life Hotel hizmete açıldı!

Trabzon'un sevilen ve tanınan iş adamlarından biri olan Adnan Yıldız, Trabzon'da bir önemli yatırıma daha imza attı. Adnan Yıldız, Trabzon Yıldız Life Hotel'i muhteşem bir törenle açtı.

Ortahisar Yıldız Myworld 4 teslim tarihi!

Trabzon Ortahisar'da yükselen Yıldız Myworld 4 projesinde 3+1'lerin fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Yıldız Myworld 4 Ortahisar projesinde kişiye özel ödeme imkanları sağlanıyor...

Trabzon Yıldız MyWorld 4 fiyatları!

Trabzon Yıldız MyWorld 4 fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Tamamı 3+1'lerden oluşan Yıldız MyWorld Trabzon 4 projesinde teslimler sekiz ay içerisinde yapılacak...

Fatih Yıldız: Trabzon’da konut fazlalığı var!

Yıldız İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yıldız, "Trabzon’da şuan konut fazlalığı var bu fazlalık yatırımcı bekliyor. Şuan bunlarda Araplar, bu Arapları kaçırmamamız gerekiyor." dedi.

Kutup Yıldızı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kutup Yıldızı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Ömer Çebi, Emre Saral, Murat Saral, Nurullah Saral ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Haramidere Caddesinde kuruldu.

Ömer Yıldız: Trabzon'u denizle buluşturacağız!

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili aday adayı Ömer Yıldız, Trabzon insanıyla denizi yeniden buluşturmak gerektiğini söyledi. Yıldız, denize girilebilecek koyların yapılmasını sağlayacaklarını söyledi.

Sultan Yıldız Aydın İnşaat Otomotiv Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Yıldız Aydın İnşaat Otomotiv Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Aydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Fatih, Şehremini Mahallesi'nde kuruldu.

Trabzon Yıldız Sitesi ne zaman teslim?

Yıldız Sitesi Evleri 3 blok olarak tasarlandı. Proje, Baysal İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki, Trabzon 'da inşa edilen Trabzon Yıldız Sitesi ne zaman teslim?

Trabzon Yıldız Sitesi Evleri nerede?

Trabzon Yıldız Sitesi Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde bulunuyor. Trabzon Yıldız Sitesi Evleri Baysal İnşaat imzası ile yükseliyor. Proje teslimleri bu ay içerisinde gerçekleşecek.

Trabzon Yıldız Sitesi fiyat listesi!

Baysal İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yıldız Sitesi Evleri 3 blok olarak tasarlandı. Trabzon 'da inşa edilen Trabzon Yıldız Sitesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Trabzon Yıldız Sitesi güncel fiyatları!

Yıldız Sitesi projesi Baysal İnşaat imzası ile yükseliyor. Banka kredisi kullanılabilen Yıldız Sitesi Evleri 3 blok olarak tasarlandı. Trabzon Yıldız Sitesi güncel fiyatları haberimizde bulunuyor.

Trabzon Ömer Yıldız Haberi

Trabzon Ömer Yıldız

Ömer Yıldız yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi. Sahip olduğu sayısız faydası sebebiyle raylı sistemler, gerek “yolcu” ve gerekse “yük” taşımacılığında büyük bir ehemmiyete sahiptir. Özellikle gelişmiş ülkelerin büyük şehirlerinde “çok katlı metro ağları” oluşturularak trafik yükü büyük oranda yer altına alınmış, çok daha etkili bir ulaşım sağlanmıştır. Şehrimiz ulaşım konusunda ülke geneline göre çok ileri seviyededir. Hem minibüslerle hem belediye otobüsleri ile şehrin her yanına istediğiniz anda ulaşım imkanına sahipsiniz. Araştırmalar, alt yapı çalışmaları yapılarak taksim tramvayı   gibi marka değeri katacak bir Tramvay sistemi Trabzon’un şeklini değiştirecektir.   Trabzon’umuzu marka şehir yapabilmemiz için bir an önce DOKAP eylem planında da yer alan Trabzon Erzincan demir yolunun etüdünün hazırlanması ve hayata geçirilmesi gerekir. Bunun dışında şehir merkezi kısmen...