28 / 07 / 2024

Trabzon Ortahisarda 4 mahalleye park yapılıyor

Trabzon Ortahisarda 4 mahalleye park yapılıyor

Trabzon Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Soğuksu Mahallesi’nde belediye tarafından yapılan parkta incelemelerde bulundu.

Milli Emlak arsa satışları açıklandı: İki ilde 4 arsa ile 3 arazi satılacak! 

Trabzon Araklı ve Afyonkarahisar Evciler'de yer alan 3 arsa ile 4 arazi satılıyor. Milli Emlak arsa satışları açıklandı. İşte tüm detaylar...

2 ildeki 4 adet dubleks konut satılıyor! Bu tarihleri aman kaçırmayın! 

Balıkesir Burhaniye ve Trabzon Ortahisar'da yer alan 4 adet dubleks konut satılıyor. Peki 2 ilde satışı yapılacak konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Trabzon Ortahisar'da satılık arsa!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi Yeşilköy mahallesinde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 4 bin 141 metrekare alana sahip.

Trabzon'da 4 yıldır beklenen Raylı Sistem Projesi’nde ilk adım atıldı! 

Trabzonluların 4 yıldır beklediği Raylı Sistem Projesi'nde yeni gelişmeler yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı ve Resmi Gazete’de yayımlanan kararda yer alan detaylara göre, bu projeyi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlenecek.

Serbest piyasa fındık fiyat listesi! Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu?

Serbest piyasa fındık fiyat listesi merak ediliyor. Genel olarak artış gösteren fındık fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları kaç lira? 4 Ekim 2023 fındık fiyat listesi.

Trabzon Büyükşehir 3 arsa satacak! Trabzon'da arsa arayanlar dikkat!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 4 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hızlı tren hattıyla Trabzon-Ankara arası 4,5 saat olacak!

Trabzon-Ankara arası hızlı tren hattıyla seyahat süresi 4,5 saate düşecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bakana ilişkin açıklama yaptı. İşte detaylar...

KPSS’den 70 alanlar kaçırmayın! Trabzon Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alıyor! İşte kadro dağılımı…

KPSS’den 70 alanların kaçıramayacağı bir iş ilanı duyurusu geldi. Trabzon Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Peki hangi alanlarda alım yapılacak? İşte detaylar…

TOKİ'den Trabzon Ortahisar'a 327 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da 327 adet konut ve 4 adet dükkan hayata geçirecek.

Ömer Bulut: Trabzon'a 4 milyarlık yatırım yaptık!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Trabzon'un her yerinde çalışma sürdürdüklerini dile getirdi "Bugüne kadar Trabzon'umuz genelinde 4 milyara yakın yatırım yaptık. En batısındaki Tonya'dan en doğrusundaki Çaykara'ya kadar bu hizmetler ya tamamlandı ya devam ediyor ya da önümüzdeki kısa sürede yapılacak" dedi.

TOKİ'den Trabzon'a 38 yeni konut!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi İnönü Mahallesi 38 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Trabzon'da dere yatağına fabrika inşa edilecek!

Giresun'da 11 kişinin yaşamını yitirdiği, 4 kişinin ise kayıp olduğu sel felaketin sonrasında, Trabzon'da dere yatağına et tesisleri yapıldığı öğrenildi. 

Trabzon'da kentsel dönüşüm için 8.4 milyon TL'lik ödeme!

Trabzon'da kentsel dönüşüm projesi için kamulaştırma çalışması yapılan alanlar için hak sahiplerine 8 milyon 416 bin 225 lira ödeme yapıldı.

Trabzon Ortahisarda 4 mahalleye park yapılıyor Haberi

Trabzon Ortahisarda 4 mahalleye park yapılıyor

Ortahisar’da dört mahalleye daha park yapacaklarını belirten Başkan Genç, vatandaşların yeşille iç içe, mutlu bir yaşam sürmesi için çok büyük gayretlerinin olduğunu söyledi.

Başkan Genç, yeşilin bol olduğu parklar oluşturmak için gayret sarf ettiklerini ifade ederek "Göreve geldiğimiz andan itibaren taahhütlerimize uygun olarak ilçemizin bütününde, boş alanlarda yeşili artırma çalışmalarımız devam ediyor. Bu güzel parkımızın tamamlanmasıyla birlikte Ortahisar ilçemiz vatandaşlarımızın gezip, dinlenebileceği güzel bir yeşil alana daha kavuşmuş oldu. Bugün verdiğimiz sözlerin gereği olarak yapmış olduğumuz parkların bir tanesindeyiz. Bu mahallede yaşayan vatandaşlarımız için; yeşilin bol olduğu parklar oluşturarak, onların daha mutlu bir şekilde kendi mekanlarında yaşamasını istiyoruz. Bu manada şu anda dört mahallemizde yapacağımız park projelerimiz kesinleşti. Bakanlıklardan da alacağımız desteklerle bu parklarımızı hayata geçireceğiz. Bugün de burada belediyemizin...