07 / 05 / 2024

trabzon otel alanı yeni imar planı

trabzon otel alanı yeni imar planı

YAPIMINA iş adamı Ali Uzunalioğlu tarafından 1994 yılında başlanan 5 yıldızlı otel inşaatı, Trabzon Belediyesinin arka kısımdaki vatandaşların itirazı sonucu 8 kat izni vermemesi nedeniyle 2000 yılında durdurulmuştu...

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

Gelibolu Belediyesi otel imarlı arsa satacak!

Gelibolu Belediyesi, Hoca Hamza Mahallesi'nde yer alan otel alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 2 kat otel imarlı arsanın satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

Belediye 5 arsa satacak! Otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsaları kaçırmayın! 

Bafra Belediye Başkanlığı, Bafra Aktekke'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Yatırımcılar dikkat! O ilde turizm imarlı arsa satılacak! 

Kastamonu İli Abana Belediye Başkanlığı, Kastamonu'da yer alan otel alanını satışa çıkardı. Satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara'nın o bölgesi doğal sit alanı ilan edildi! Trabzon ve Bartın'da acele kamulaştırma kararı

Ankara'nın Güdül ilçesindeki Sorgun Yaylası Doğal Sit Alanı "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi. Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bazı taşınmazlar Trabzon Büyükşehir Belediyesince acele kamulaştırılacak.

Trabzon Merkez için riskli alan kararı kaldırıldı!

Trabzon İli, Merkez İlçe, Gürbulak Beldesi, Güzelyalı Mahallesinde Bulunan Bazı Alanların Riskli Alan İlan Edilmesi hakkında kararın kaldırılmasıyla ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Moloz'a yeni yaşam ve rekreasyon alanı projesi geliyor!

Trabzon Moloz'da inşa edilen caminin çevresine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 180 dönümlük yeni yaşam ve rekreasyon alanının projesi tamamlandı. Projede ihale sürecine başlanıyor.

Trabzon'daki Barma Yaylası Turbalığı kesin korunacak hassas alan ilan edildi

Trabzon ili, Köprübaşı ve Çaykara ilçeleri içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kemer'deki imar planı değişikliğine tepki!

CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, ilçede bulunan iki parselin imar planının değiştirilip 'otel alanı'na dönüştürülmesine tepki gösterdi.

İzmir ve Antalya'da 2 arazinin imarı otel alanına çevrildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsamında bulunan İzmir Menderes ve Antalya Kemer'deki iki arazinin imar planı otel alanı olarak değiştirdi.

Trabzon Arsin'de riskli alan kararı!

Trabzon ili, Arsin ilçesinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

trabzon otel alanı yeni imar planı Haberi

trabzon otel alanı yeni imar planı

 YAPIMINA iş adamı Ali Uzunalioğlu tarafından 1994 yılında başlanan 5 yıldızlı otel inşaatı, Trabzon Belediyesinin arka kısımdaki vatandaşların itirazı sonucu 8 kat izni vermemesi nedeniyle 2000 yılında durdurulmuştu. O günden bu yana tek bir çivi dahi çakılmayan otel için yeni sahibi ‘6 kat’ şartının kaldırılmasıyla ilgili imar değişikliği talebinde bulundu. Ortahisar Belediye Meclisi, talebi MHP’li üyelerin ‘insan yoğunluğu artacak’ gerekçesiyle karşı çıkmasına rağmen oy çokluğu ile kabul etti. Karara göre binanın yüksekliği 25 metreyi geçmeyecek ve çatı yapılmayacak. Petrol ofisinin de yer aldığı alanda bulunan binanın kat sayısı 7 ya da 8 olabilecek. 

YAPIMINA işadamı Ali Uzunalioğlu tarafından 1994 yılında başlanan 5 yıldızlı otel inşaatı Trabzon Belediyesi’nin arka kısımdaki vatandaşların itirazı sonucu 8 kat izni vermemesi nedeniyle 2000 yılında durdurulmuştu....