28 / 04 / 2024

trabzon otopark projeleri 2018

trabzon otopark projeleri 2018

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otopark Projesi'nin inşaatına başladı.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

TOKİ Trabzon projeleri için düğmeye bastı! Trabzon'a iki yeni projede 411 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. İşte Trabzonluların yüzünü güldüren o projeler ile ilgili detaylar...

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Büyükşehir'in projeleri masaya yatırıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da hayata geçirilecek olan projelerle ilgili toplantı yaptı.

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon 2020 projeleri; Merkez, Araklı, Tonya, Sürmene ve Şalpazarı'nda inşa edilecek.

Trabzon'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'yla birlikte Trabzon'un kentsel dönüşüm projelerini masaya yatırdı.

Trabzon'un yeni katlı otoparkı 2020'de tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kentin otopark sorununun giderilmesine önemli ölçüde çözüm bulacağını söylediği katlı otoparkın Nisan 2020’de açılacağını müjdeledi.

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Trabzon'da otopark inşaatı için ihale düzenlenecek! 

Trabzon Botanik Parkın açılmasının ardından bölgede trafik yoğunluğu da arttı. Çok fazla şikayet gelmesi üzerine Köseoğlu Caddesine otopark yaptırmak için harekete geçti.

Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandığını müjdeledi.

Trabzon Büyükşehir'den inşaat karşılığı otopark kiralama ihalesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi; otopark yapım karşılığı kiralanması işi, yap-işlet-devret modeline uygun olarak ihale düzenliyor. Katlı otopark olan taşınmazın içerisinde yarı otomatik katlı otopark yapımı karşılığı 29 yıl süreyle kiralanacak. 

trabzon otopark projeleri 2018 Haberi

trabzon otopark projeleri 2018

Trabzon şehir merkezinin otopark ihtiyacına en iyi şekilde cevap verebilmek için harekete geçen Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Hacıkasım Mevkii Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant Yolu) üzerinde kamulaştırma çalışmalarını 25 milyon lira maliyetle tamamladı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, kamulaştırma işlemlerinin ardından Türkiye örnekleri incelenerek hazırlanan Tam Otomatik Katlı Otopark Projesi ihaleye çıktı. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı ve inşaat çalışmaları başladı.


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a verdikleri bir sözü daha yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bu alanı Belediyemiz bütçesinden 25 milyon TL ödeyerek kamulaştırdık. Şimdi inşallah inşa çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. İnşaat çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak Tam Otomatik Katlı Otoparkı şehrimize kazandıracağız. Trabzon’umuza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’u bir dünya kenti...