16 / 05 / 2024

Trabzon Recep Tayyip Erdoğan Stadı adına tepkiler

Trabzon Recep Tayyip Erdoğan Stadı adına tepkiler

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Akyazı Spor Kompleksi’ne Recep Tayyip Erdoğan adının verilmesi için tavsiye kararı almasının ardından başlayan tartışmalar sürüyor. Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Kahyaoğlu isim değişikliğine şu an için karşı old

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi miktarları hakkında açkılamalarda bulundu. Yapılan açıklama kapsamında kredi ve burs miktarına gelen zam oranı da belli oldu. İşte 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarının detayları...

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Melikgazi Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 dükkanı kiraya verecek. Söz konusu ihale 7 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

28 Eylül 2023 fındık fiyatları: Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Zonguldak fındık fiyatları ne kadar?

Fındık hasadının gelmesi ile birlikte üreticiler fındık fiyatını ne olacağını merak etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen sene 54 lira olarak açıklanan fındıkta bu sene TMO'nun illere göre fındık fiyatları araştırılıyor. Peki  Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Dü

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yerini 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu ihale 25 Temmuz tarihinde yapılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni prim desteği! 3 bin 552 lira verilecek! 6 aydan fazla işsiz kalmayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim manifestosunda beş yılda 6 milyon istihdam sözü vererek, her bir vatandaş için aylık 3 bin 552 lira prim teşviki verileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklaması:  Memurlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan memur maaşları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Erdoğan: ''Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yine tutacağız." dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi için 33 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Personel olma detay ve şartları

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi son başvuru tarihi 25 Nisan 2023 olan personel alım ilanı yayınladı. Detaylar haberimizin devamında...

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 dükkan 10 yıllığına kiraya verilecek! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde yer alan 7 adet dükkanı 10 yıllığına kiraya verecek. 

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki macera parkı 15 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan Macera Parkı Alanı Yap – İşlet modeli kapsamında 15 yıllığına kiraya verilecek.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki gayrimenkul 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Müjde' açıklaması: 2 bin liranın altındaki borçlar silinecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli bir kabine toplantısının ardından açıklama yaptı. Milyonlarca kişinin merakla beklediği kararnameyi açıkladı. 2 bin lira ve altındaki borçların tasfiye edileceğini duyuruldu. İşte haberin detayları... 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Trabzon'a 931 yeni konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'a 931 yeni konut müjdesi verdi.

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatında son durum ne?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe'de yer alan Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatını inceledi.

Trabzon Recep Tayyip Erdoğan Stadı adına tepkiler Haberi

Trabzon Recep Tayyip Erdoğan Stadı adına tepkiler

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Kahyaoğlu, Akyazı Spor Kompleksi’ne Recep Tayyip Erdoğan adının verilmesine şu an için karşı olduğunu söyledi. Kahyaoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı’na saygımız sonsuzdur ancak bana göre bu isimlerin görev süreleri bittikten sonra veya Allah geçinden versin, hayata gözlerini kapadıktan sonra halkın da bu yönde bir isteği olursa verilmesi daha makbuldür” dedi.


Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında yaptığı konuşmada, olayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu’nun bir komplosu olarak değerlendirip, “Buraya verilecek isme Trabzonspor karar verir. Belediyeninki bir tavsiye kararıydı, ama yeri ve zamanı yanlış. Bu, Fenerbahçe maçı öncesi bir komplodur” ifadesini kullandı.


Bordo mavili kulübün yönetim kurulu üyesi Tayfun Kahyaoğlu ise,  yerel Taka gazetesine verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı. Kahyaoğlu’nun görüşleri şöyle: “Yeni stadın ismiyle...