06 / 05 / 2024

trabzon seyir terasları

trabzon seyir terasları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi; sarkıtları, dikitleri, deresi, şelaleleri ve göletleri ile yer altındaki "saklı cennet" olarak nitelendirilen Çal Mağarası’na, seyir terası inşa ediyor.

Hattuşa'nın binlerce yıllık kalıntıları 'seyir terası'ndan izlenecek!

Anadolu'da kurulan ilk medeniyet olan Hititler'in, Çorum'un Boğazkale ilçesindeki başkenti Hattuşa, tepenin diğer yamacındaki Budaközü Vadisi'ne kurulan yürüyüş yolu ve seyir teraslarından izlenebiliyor.

Trabzon'da seyir kuleli park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince inşa edilen proje kapsamında, yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerine "Ekopark" tarzında, seyir kuleli, ahşap yürüyüş platformu ile kafe tarzında ünitelerin bulunacağı park hayata geçirilecek.

Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi onay aşamasına geldi!

Ortahisar Belediyesinin, Trabzon'un en çok gezilen yerlerinden Boztepe için hayata geçirdiği "Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi"nin onay aşamasında olduğu belirtildi. 

Ordu Boztepe'de dönüşüm tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

Trabzon Çal Mağarası'na seyir terası inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi; sarkıtları, dikitleri, deresi, şelaleleri ve göletleri ile yer altındaki "saklı cennet" olarak nitelendirilen Çal Mağarası’na, seyir terası inşa ediyor.

Avcılar Sahil Parkı cazibe merkezine dönüştü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar Sahil Parkı'na parkta, oturma alanları, deniz kıyısında yürüyüş parkuru, koşu, bisiklet için özel yollar, go kart pisti, seyir terasları, spor sahaları inşa etti. İBB, alanı cazibe merkezine dönüştürdü.

Sümela Manastırı'na seyir terası!

Tarihi Sümela Manastırı, bölgeye yapılacak seyir terasları sayesinde kuş bakışı bir şekilde izlenebilecek.

Uzungöl'e seyir terası yapım işi ihale edilecek!

AK Parti Trabzon Milletvekili Köseoğlu, "Göle hakim bir alanda 2017 yılı için çelik konstrüksiyon üzeri ahşap kaplama seyir terasının projesi onaylandı ve yapım işinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek" dedi.

Karaman'daki seyir terasları yıl içinde tamamlanacak!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Belediyesi tarafından Beyazkent Mahallesi’nde hayata geçirilen Seyir Terasları çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Nuvo Dragos Maltepe ödeme planı 2017!

Nuvo Dragos Maltepe projesinde ev fiyatları 543 bin TL'den başlıyor. Proje deniz ve Adalar manzaralı seyir teraslarıyla dikkat çekiyor...

Maltepe Nuvo Dragos ev fiyatları 2017!

Deniz ve Adalar manzaralı seyir teraslarıyla dikkat çeken Nuvo Dragos projesinde yüzde 20 peşinat verilerek yüzde 0.79 faiz oranıyla 240 ay vadeyle ev sahibi olunabiliyor...

İstanbul'a 3 yeni ada geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik'e 3 ada yapıyor. Adaların toplam yüzölçümü 603 bin 500 metrekareden oluşacak. Adalarda su sporu alanları, yelken, tekne turları, gezinti ve seyir terasları, dinlenme ve yemek alanları, parklar ve bisiklet parkurları gibi çok sayıda aktivite alanı yer alacak.

Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Ahmet Taner Kışlalı mahallesinde lavanta, kekik, yasemin ile defne yaprağı kokularının yayılacağı 19 bin metrekarelik yeni bir park kuruyor. 350 ağacın dikileceği park, aynı zamanda seyir teraslarıyla kentlilerin yeni buluşma noktası olacak.

trabzon seyir terasları Haberi

trabzon seyir terasları

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Karadeniz’in en önemli doğal ve turistik alanları arasında yer alan Çal Mağarası’nı ziyaretçileri için daha da cazip hale getireceklerini söyledi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bölgeye kazandıracakları bilet ve ürün satış alanı, kafe ve seyir terasının ziyaretçilere çok yönlü olarak hizmet vereceğini belirten Zorluoğlu, “Şehrimizdeki bu önemli doğal mirasın içinde bulunan ahşap yürüyüş yolu, paslanmaz çelik olarak yenilenmiştir. Bunun yanı sıra mağara içi acil durum planına göre kamera sistemi, aydınlatma sistemleri, alarm sistemleri, acil durum çıkış noktaları düzenlenmiştir. Şimdi de ziyaretçilerimize hizmet verecek olan bilet ve ürün satış alanı, kafe ve seyir terasının yapımına başlıyoruz. Kısa sürede tamamlayacağımız çalışmalarımızla Çal Mağarası her açıdan çok daha cazip hale gelecektir”...