03 / 05 / 2024

Trabzon Sürmenede engelli çocuklar için anaokulu yapılacak

Trabzon Sürmenede engelli çocuklar için anaokulu yapılacak

Trabzon'un Sürmene ilçesinde atıl vaziyetteki bir ilkokul, iş adamı Can Çobanoğlu'nun maddi desteği ile engelli çocuklar için anaokuluna dönüştürülecek.

Engelli maaşı alanlar dikkat! Toplu iş sözleşmesinin ardından engelli maaşı yüzde kaç artacak?

Memur, memur emeklisi, 65 yaş maaşı, evde bakım aylığı gibi pek çok ödemeyi etkileyecek olan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin ardından engelli maaşında da değişiklik olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, toplu iş sözleşmesinin ardından engelli maaşı yüzde kaç artacak? İşte detaylar

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden dar gelirli binlerce vatandaş faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

KPSS’den 70 alanlar kaçırmayın! Trabzon Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alıyor! İşte kadro dağılımı…

KPSS’den 70 alanların kaçıramayacağı bir iş ilanı duyurusu geldi. Trabzon Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Peki hangi alanlarda alım yapılacak? İşte detaylar…

Sosyal yardım ödemelerinde büyük sürpriz! Yaşlı aylığı, engelli aylığı, Evde bakım parası, SED desteği.. Hepsi zamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardım ödemeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Sosyal yardım ödemelerinde büyük sürpriz! Yaşlı aylığı, engelli aylığı, Evde bakım parası, SED desteği.. Hepsi zamlandı!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı alanlara zam sürprizi! Yeni maaşları duyan buz kesti! Şimdi bakın!

Asgari ücret zammının belli olmasının ardından 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı da peş peşe hesaplandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı alanlara zam sürprizi! Yeni maaşları duyan buz kesti! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına Ocak sürprizi! Görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Birçok kişinin sık sık araştırdığı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 1 Ocak zammında son hesaplar yapılıyor. Hesaplanan yeni rakamları görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bu rakamlara bakın...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Ocak sürprizi! Zamlı maaşlar kalem kalem hesaplandı! Şimdi bakın!

Asgari ücret zammı ile sosyal yardımların da tutarları değişecek. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Ocak sürprizi! Zamlı maaşlar kalem kalem hesaplandı! Şimdi bakın!

TOKİ Trabzon Sürmene 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Sürmene 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Sürmene projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Sürmene 2022 sosyal konut projesi...

Süreli engelli raporu nedir? Süreli engelli raporu nasıl yenilenir?

Süreli engelli raporunun ne olduğu ve nasıl yenilendiği sorulan sorular arasında yer almaktadır. İşte süreli engelli raporuna dair detaylar!

Bakan Selçuk açıkladı! 1 Eylül'e kadar geçerli!

Süreli engelli raporlarının 1 Eylül 2021'e kadar devam ettiğini belirten Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, evde bakım yardımı ve engelli aylıklarının rapor süresinin uzatılmasına gerek kalmadan bu tarihe kadar alınabileceğini açıkladı.

İsrail güçleri Kudüs'te engelli bir Filistinlinin evini 6'ncı defa yıktı!

İşgal altında olan Doğu Kudüs'te "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle engelli bir Filistinliye ait evi 6. defa yıkan İsrail güçleri, bir aileyi daha evsiz bıraktı.

Sümela Manastırı ve Trabzon Ayasofya Camii açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sümela Manastırı 2. Etap Açılış Töreni ve Trabzon Ayasofya Camii Restorasyon Sonrası Açılış Töreni'ne video konferansla katıldı.

Trabzon Sürmenede engelli çocuklar için anaokulu yapılacak Haberi

Trabzon Sürmenede engelli çocuklar için anaokulu yapılacak

Milli Takımlar eski menajerlerinden iş adamı Can Çobanoğlu'nun maddi desteği ile engelli çocukların eğitim alabileceği anaokuluna dönüştürülecek. Proje protokolü Vali Abdil Celil Öz ve Çobanoğlu tarafından...