28 / 04 / 2024

trabzon toki konutları başvurusu

trabzon toki konutları başvurusu

Trabzon Zağnos TOKİ Evleri başvuruları 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Toplamda 73 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Trabzon Zağnos projesinde 107 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Trabzon Afet Konutları projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Afet Konutları projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Trabzon Sarıtaş TOKİ Konutları'na asfalt müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor, belediye Akçaabat ilçesinin Sarıtaş ve Yaylacık mahallelerinin ortak kullanımında olan yoldaki çalışmaları tamamlamak üzere harekete geçti.

TOKİ Trabzon Yomra Konutları'nda aidat isyanı!

Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü mahallesindeki TOKİ konutlarında Emlak Yönetim’in aidatlara yapılan yüzde 40'lık vatandaşları isyan ettirdi.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

TOKİ Trabzon Araklı Konutları kente kazandırıldı!

Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Belediye encümenleri Mustafa Akgün, Selahattin Karabela ve Araklı Belediyesi daire amirleri ile birlikte Araklı'ya TOKİ işbirliği ile yapılmakta olan Afet Konutları incelendi.

TOKİ Trabzon Araklı Konutları'nın 2. Etap çalışmaları başladı!

Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'nin projeleri arasında yer alan TOKİ konutları kapsamında 1. etap tamamlanıp hak sahiplerine teslim edilmişti. Çebi devreye girerek ikinci etap çalışmalarını başlattı.

TOKİ Trabzon Tonya Konutları kura çekilişi bugün!

TOKİ Trabzon Tonya Konutları kura çekilişi bugün gerçekleşecek. Toplamda 5 adet konutun kura yöntemiyle satışa sunulacağı projede 8 bin 974 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

trabzon toki konutları başvurusu Haberi

trabzon toki konutları başvurusu

TOKİ Trabzon Zağnos Konutları fiyatları 107 bin TL'den başlıyor ve 365 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede aylık taksitler 522 TL'den başlıyor.


Ödeme seçeneklerine göre projede yüzde 10 peşinde 180 taksit, 20 peşinatta 156 ay taksit veya 25 peşinatta 120 ay taksitlendiriliyor.


Trabzon Zağnos TOKİ Evleri başvuruları 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Projede satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Trabzon Merkez Şubesi olacaktır.



Satış duyurusu için