29 / 04 / 2024

Trabzon üç dev alt yapı projesi

Trabzon üç dev alt yapı projesi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, tamamlandığında Trabzon’u dünyanın ilk 30 şehri arasına sokacak üç dev alt yapı projesi için ihale hazırlıklarını sürdürüyor.

Trabzon hasır setlerinde dev indirim! Fiyatları görenlerin aklı gidecek! Elizi 26 Aralık 2022 fiyat listesi

Geleneksel takı haline gelen Trabzon hasır setler işçiliği ile görenleri kendisine hayran bırakıyor. Binlerce kadının merak ettiği Trabzon hasır setlerinde yüzde 22'ye varan indirim başladı. Fiyatları görenlerin aklı gidecek. Elizi 26 Aralık 2022 fiyat listesi.

Trabzon'da dev projelere imza atıyoruz!

 Trabzon’un çok ciddi yatırımlar aldığını dile getiren Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ortahisar ilçesinde birbirinden önemli çok sayıda çalışmayı sürdürdüklerini ifade ederken, “Dev işlere imza atıyoruz” diye konuştu.

Trabzon katlı otopark projesi için 25 milyon TL'lik kamulaştırma!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada “Böylesi dev projelerle Trabzon’umuzu dünyanın sayılı şehirlerinden biri haline getirmek yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

Trabzon Botanik Park 9 Temmuz'da görücüye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a kazandırdığı dev eserler arasında yer alan Trabzon Botanik’i, 9 Temmuz Pazartesi günü görücüye çıkartıyor.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Trabzon'un dev projesi arasında gösterilen Şehir Hastanesi projesinin ihalesi gerçekleşti. 900 yataklı hastane 400 dönümlük alanda kurulacak. 

Trabzon Botanik Park görücüye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzon’a kazandırdığı dev eserler arasında yer alan Trabzon Botanik Park projesi görücüye çıkıyor.

Trabzon Tonya'ya dev hizmetler geliyor!

Trabzon Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Belediye Meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla toplantı gerçekleşti. Beşel toplantıda, projelerden ve yatırımlardan bahsetti.

Trabzon Tarihi Karagöz Meydanı için dev bir adım daha atıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, tarihi Karagöz Meydanını yeniden Trabzon’a kazandıracaklarını söyledi.

Trabzon Büyükşehir'den raylı sistem için dev adım!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hafif raylı sistem için 2017 yılı bütçesinde 252 milyon TL ödenek ayırmayı planladıklarını bildirdi.

Trabzon Ortahisar'a 8.6 milyon TL'lik 33 yatırım yapıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ''Ortahisar’ımızda 8,6 milyon TL maliyetli 33 yatırımımızı tamamladık. 46 milyon TL maliyetli 6 ayrı yatırımımız süratle devam ediyor. 450 milyon TL bedelle 3 dev projemizde 2016 yatırım programımızdadır.''dedi.

Pazarkapı projesi Trabzon için dev bir adım!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Pazarkapı sahil düzenlemesinin Trabzon için dev bir adım olacağını söyledi.

Trabzon Botanik’te son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’umuza, bölgemizde ilk ve tek olan, tamamlandığında insanlarımızın akın edeceği dev bir eser daha kazandırıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Trabzon'a 300 milyonluk 3 dev proje!

7. Kentsel Altyapı Sempozyumu’nda konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu "Toplamda 300 milyon TL tutarındaki üç önemli projenin yapım çalışmaları önümüzdeki yıl başlayacak" dedi

Trabzon üç dev alt yapı projesi Haberi

Trabzon üç dev alt yapı projesi

Ortahisar ilçesinin altyapı sorununu ortadan kaldıracak Atık Su (kanalizasyon) Projesi, İçme Suyu Projesi ve Yağmur Suyu Projesi’nin yapım ihalelerini 2015 yılının sonu ve 2016 yılının başında gerçekleştirerek kazma vurmaya hazırlanan Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ) 5 yıl içerisinde bu üç projeyi tamamlayarak Trabzon’u modern bir alt yapıya kavuşturmayı amaçlıyor.

Kalkınma Bakanlığı, Su, Kanalizasyon ve Altyapı Projesi kapsamında yapılacak ve projesi tamamlanma aşamasına gelen Ortahisar İlçesi Atıksu Ana İsale, Terfi, Şebeke Hatları ve Terfi Merkezleri İnşaatı işinin gerçekleştirilebilmesi için 275 bin TL ödeneğin İller Bankası A.Ş.’den 15 yıl vadeli kredi kullanarak yapılması kararı Büyükşehir Belediye Meclisi’nce bu ay kabul edildi.


KANALİZASYON PROJESİ 650 BİN NÜFUSA HİZMET EDECEK

16 bin 605 hektar alanda yapılacak kanalizasyon projesi ile Ortahisar ilçesinde 85 mahallenin...