28 / 04 / 2024

Trabzon hasır setlerinde dev indirim! Fiyatları görenlerin aklı gidecek! Elizi 26 Aralık 2022 fiyat listesi

Trabzon hasır setlerinde dev indirim! Fiyatları görenlerin aklı gidecek! Elizi 26 Aralık 2022 fiyat listesi

Geleneksel takı haline gelen Trabzon hasır setler işçiliği ile görenleri kendisine hayran bırakıyor. Binlerce kadının merak ettiği Trabzon hasır setlerinde yüzde 22'ye varan indirim başladı. Fiyatları görenlerin aklı gidecek. Elizi 26 Aralık 2022 fiyat listesi.



Trabzon hasır setler, kolyesi, bilekliği ve küpeleri ile satışa sunuluyor. Düğünlerin vazgeçilmez takısı haline gelen Trabzon setlerin kendisi kadar fiyatları da merak ediliyor. Trabzon hasır setler, taşlı, sade ve tuğralı olmak üzere çeşitlilik gösteriyor. Her zevke göre tasarlanan bu setler, düğünlerde sıkça tercih ediliyor.

Elizi'de Trabzon hasır setlerde yüzde 22'ye varan indirim başladı. Trabzon hasır set fiyatlarını araştıran binlerce kadın indirimli Trabzon hasır set fiyatlarını merak ediyor. Peki Trabzon hasır set fiyatları ne kadar? İndirimli Trabzon hasır set fiyatı kaç lira? En ucuz Trabzon hasır set fiyatı kaç TL? İşte Elizi 26 Aralık 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön